Последни Новини

Съдбологът Ана Креалди: Настоящата година позволява война, но не позволява победа на злото над доброто

Дезинфекция на душата
април 4, 2022
Специалист по Китайска медицина иска да практикува в София и Велико Търново
април 4, 2022
Покажи всички

Съдбологът Ана Креалди: Настоящата година позволява война, но не позволява победа на злото над доброто

Установила е, че за 2022 г. е заложена война, тя няма нищо общо с Русия и Украйна все още не е започнала, а месеците април и август са критични

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Обмисляйки военните действия на първо четене забелязах, че годишната карта на Путин е кармичен кръст при 5, което означава война, престъпление, независимо дали той отговаря на такова предизвикателство или го предизвиква. Попаднал е под такъв аспект. Годишната карта на Володимир Зеленски обаче също е с кармичен кръст при 5. Това е доказателство, че няма нищо случайно и всичко се случва закономерно. Денят на първото нападение над Украйна също беше кармичен кръст при 5.
Нумерологичните зависимости показват, че конфликтът е назрявал и е чакал до предела на възможностите, за да се случи тогава, когато вече не може да има никаква търпимост.
Изследвайки тази война, Ана Креалди, анализирала Кодовете на Лурейн. По думите й те изследват духовния свят и истината, а не физическия свят и фактите в действителността.
„Оказа се, че Кодовете на Лурейн са източник да се откриват и социалните явления. Цялата съдба е създадена индивидуално, което означава, че всеки човек отговаря за съдбата си и носи собствената си отговорност, няма общество, няма държави. Кодовете на Лурейн имат 9 годишни календара, които се въртят до безкрай“, изтъква Ана Креалди.
Тя допълва, че всяка годишна карта обаче се индивидуализира от числото, което е четирицифрено и е запис на годината. И това дава разлики.
Ана Креалди установила още, че по Кодовете на Лурейн на всеки девет години, шестата  е единствената, която е източник на войни.
„Това е така, защото кодът на деня представлява 4 цифри. Например днес е 23 март 2022 г., а кодът се получава от редуцирането на тези числа или 5.3.6.5, където сборът им е 5. Всеки отделен ден има такъв код.
По принцип в съдбологията, числата от 1 до 9 се делят на три вида. Четни числа, които са еквивалент на тъмните сили, нечетни числа, които са еквивалент на светлите сили. Числата са създадени в божествения свят така, че светлите сили да са с една повече от тъмните сили, т.е. 5 нечетни и четири четни числа. Числото 5 означава обществото, социалното. Като съберем всички тези кодове от 365 дни в годината се получава  натрупване и конкретно съотношение между четни и нечетни числа. Според Кодовете на Лурейн шестата година е единствена, когато четните числа почти преобладават и едва ли не създават впечатлението, че ще победят нечетните. В крайна сметка няма как да ги победят, но и човек няма как да знае това в процеса на живеене. Има моменти, в които ни се струва, че тъмните сили побеждават и всички предпоставки сочат тази тенденция“, коментира Ана Креалди.
Тя е проучила подробно всички аспекти през 9 години назад във времето и установила какво се е случвало в исторически план. Под тази зависимост са се случили най-сериозните войни през миналия век, включително Първата и Втората световна война.
„Единствено Втората световна война не избухва в такава година, защото се заражда две години по-рано по други причини, но в божествения свят се води, че е избухнала 2 години по-късно или тогава е прераснала в световен конфликт.
В историята съществуват два случая, когато в тази шеста година войната не се е състояла. Първият път е мирното присъединяване на Хаваите и част от Аляска към САЩ. Тогава е трябвало да има война с Русия, но противниците се договорили и не се е стигнало до въоръжен сблъсък. Вторият случай е войната в Украйна, за която са взели решение точно в годината, в която трябва да се случи-2013-та, но са решили да я отложат с една година и тя е избухнала през 2014 г. Така този процес от 2013 г. се влачи досега, защото може да приключи само в такава шеста година. Това, което в момента наблюдаваме е именно приключването на военния конфликт от 2013 г. като е чакал 9 години, за да дойде точният момент и да бъде финализиран“, обяснява Ана Креалди.
Според нея лошото е, че предстои локална война, която е за 2022 г.и тя все още не е започнала.
„В случая въобще не говорим за Русия и Украйна. Предстоящият конфликт ще се разрастне и ще придобие коренно различни размери“, предупреждава съдболгът.
Като опитен познавач на числата Ана Креалди казва, че критичните месеци в тази година са четири. Февруари и ноември, които са за конфликта Русия-Украйна. Размириците в Украйна започнаха през февруари и ще приключат през ноември.
„Но като говорим за войната, която е заложена за 2022 година, месеците са април и август. През април се създава повод за противопоставяне, възможно е да започне някаква подготовка през май, юни, юли, а през август конфликтът да ескалира. Възможно е да има военни размирици или само през април,  или сам през август“, уточнява Ана Креалди.
На въпрос какво очаква България, като изследовател тя подчерта, че световните сили са важни като на първо място това е Америка. И тъй като ние сме на страната на САЩ, за нас изобщо не е безопасно това, което предстои.
Ана Креалди уточнява, че годината е времева среда, която позволява или не война, победа или загуба. По-успешно може да се прогнозира, ако определена държава се включи във войната, дали е губеща или печеливша в определен момент.
„Тази година кризата, която ще се създаде април и ще приключи август, печеливши ще са примерно Китай, Канада, Иран и Русия, Чехия. Губещи страни могат да се окажат САЩ, Австралия, Индия, Англия, Франция, Германия, България, Турция, Австрия, Украйна, Саудитска Арабия.
Ако допуснем, че е вярно, струва ли си да се участва?!
Имаме два критични месеца, в които може да го отнесем и това са май и най-вече август. Това не е без значение и е много сериозно. През май имаме възможност да се противопоставим или да се откажем от участие. През август Америка е губеща сила и ако България е с нея, и тя е губеща. Това означава възможна загуба на територии, финанси…Ситуацията не е радваща, няма начин да не стане и ще е по-добре да стане“, уточнява Ана Креалди.
Според нея войната ще е основно през август и на територията на Америка.
„Ще минем и това изпитание. Много държави биха били засегнати от такъв военен конфликт. През август никой няма да прояви здрав разум, защото това е месец от 31 дни, в който има 15 кармични кръста или през ден ще сме свидетели на непредвидено случване. През февруари при три последователни кръста, уцелихме средният кръст, за да започне войната в Украйна, а в края на август имаме пет последователни дни с кръст. Доброто води с един ден и борбата ще е голяма“, предрича Ана Креалди.
Тя напомня, че идват моменти в историята на човечеството, в които се преценява колко е здравият ни разум. Доброто винаги побеждава, но въпросът е да не се правят излишни действия като заставаме на страната на някого.
По повод ширещата се мълва, че тази година в България ще има отново предсрочни парламентарни избори, нумерологът заявява, че ако има такива промени, е добре да са през май.
„Тази година обаче не следва да се сменя правителството. В момента е важно да имаме много стабилен кабинет, но в нашата държава всичко така се изопачава, че нещата не се случват по стъпките на съдбата. Планът на живота е плавен и стабилен, но ние не го живеем така, защото има много подмолност, манипулации, интереси, кукловодство. Заради това не можем да преживеем хубавото, а изземване негативната чужда съдба и ние я разплащаме вместо другите“, подчертава Ана Креалди.
Тя посочва, че има интересно нумерологично съотношение между България и САЩ. Най-хубавата дата за национално единение на България е 31 юли, докато американците имат национален празник на 4 юли.
„Това обяснява защо България и Америка изобщо са в някакво съдружие. Ако България имаше национален празник на 31 юли, това би създало една много силна държава“, обяснява Ана Креалди.
От друга страна, националният празник на България към 3-то число и този на Русия към 21-ви число ни поставя в една и съща вибрация нумерлогични календарни аспекти. Това показва, че във времето доброто за двете държави е едно и също, както и злото е едно и също.
Нейните проучвания показват още, че 2024 г. ще се характеризира със сериозни катаклизми.
„От тази гледна точка, войната през тази година е напълно излишна, защото предстоят още по-големи изпитания като войната на природата или недоволството на планетата към човека. Натрупаният страх от COVID-19 създава мощна негативна енергия, това не може да не се отрази и географски и идва момент, в който експлоадира. Защото географията и психологията са свързани. Психологията движи географията и географията влияе на психиката.
След 100 години ще се окаже, че България е Русия. България ще спаси света, но тогава ще се срамуваме от това, което сме правили“, подчертава Ана Креалди.
Нумерологът казва още, че когато сме били с Русия, България с лекота е завоювала множество първи места в света.
„Сега като сме с Америка, нито ние сме с нея, нито тя е с нас. И сме на всички последни места в света. Изводът е лесен. Обаче, въпросът е не с кого сме, а дали има кой да мисли за България. Проблемът не са ни нито американците, нито са ни били руснаците. Проблемът е, когато се оправдаваме с кого сме или на кого сме се продали, а нямаме собствена визия за бъдещето на народа“, коментира Ана Креалди.
Тя споделя, че изводът от житейския и опит е, че никой не може да направи нищо вместо никого.
„Подвластни сме на съдбите си. Политиците в съдба не вярват и това им е най-голямата грешка. Искат да управляват съдбата на страната, а собствената си не знаят каква е. Не знаят, че не стават за управляващи, че държавата ще пропадне ако те са на власт“, разсъждава Ана Креалди.
Тя допълва, че нумерлогичните зависимости на числата са изпит за човечеството какво ще направи в такава критична ситуация – дали ще разпали огъня, дали ще го потуши. Ако има делене между държавите, тогава има и противопоставяне и това е условие за война.
„Ако годината създава условия за война , то месеците могат да позволят това или да го забранят. Но всичко е в дните. Планът на дните е добър ден по ден.
Конфликтът в Украйна започна в месец 9 за света – нещо за довършване от предните 9 години. Войната на 2022 г., която е за самата година актуално, още не е започнала. Годината позволява война, но не позволява победа на злото.
Ако годината е среда, в която може да избухне война, тя избухва. По същия начин разсъждаваме за всяка тема. Искаха да правят война през 2020-та. Как ще стане в среда на 4 – вода огнена война – няма как да стане. Обаче имаше условия за COVID и той стана. Съществуват 9 вида среди на годината, които се редуват до безкрай“, споделя още Ана Креалди.
Нумерологът съветва, че човешката психика трябва да се размърда, душата трябва да победи психиката, за да има духовен напредък.
„В резултат на многото потискане и манипулиране, идва необходимостта човек да започне да живее на ниво надпсихика, където са всички възможности за бъдещото му развитие. Когато мислиш и чувстваш с душата си, едва тогава, на това ниво на съзнание, придобиваш свободната воля.
Затова не мислете за войната, не се страхувайте от нея. Пратете я в съзнанието си като случка в миналото и някъде другаде в пространството. Не и давайте енергията си, за да не я подклаждате в умовете и на другите хора. Визуализирайте мир и това, което е най-добро за всички“, съветва Ана Креалди.
Тя е категорична, че най-важното по време на война е да запазиш вътрешен мир!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!