Последни Новини

Нов магазин „Хляб и приятели“ посреща клиенти във Велико Търново

Ретро-книжарница в музей „Етър” предлага книги на символични цени
май 18, 2020
Победите не измерват успеха
май 19, 2020
Покажи всички

Нов магазин „Хляб и приятели“ посреща клиенти във Велико Търново

В изискания обект се предлагат над 20 вида хляб, както и натурални хранителни продукти без химия и консерванти

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Нов магазин от веригата „Хляб и приятели“ от 19 май посреща клиенти в квартал „Колю Фичето“ във Велико Търново. Кокетният търговски обект е на ул.“Симеон Велики“ № 4, вход „Б“ , а обслужването е от 8 до 20 часа като в неделя е с работно време от 9 до 20 часа.

Храната като лекарство“, е мотото на собственичката на фирма „Ела“-Елка Иванова.

Това е четвъртият магазин за хранителни стоки с изпитано високо качество и шести обект на фирмата, която е създадена преди 22 години.

Новият магазин ще задоволи нуждите на живущите в квартала, който е един от най-големите жилищни комплекси в старата столица. Направен е основен ремонт на помещението от висококвалифициран екип, който го е превърнал в истинско бижу. Запазен е стилът на магазините „Хляб и приятели“, където се доставят натурални хранителни продукти без химия и консерванти.

Винаги съм държала на качеството на стоките и не си позволявам никакви компромиси. Лично подбирам изделията. Продуктите са както собствено производство, така и от малки производители от страната. Доставяме млечни и месни продукти от български мляко и месо“, споделя Елка Иванова.

В обекта се предлагат над 20 вида хляб от цеха на фирма „Ела“, сред които хляб с квас, а най-новият вид е хляб само със сода без мая.

Асортиментът на магазина включва още закуски, сладки, веган десерти. Примамлива е витрината с торти, които освен, че са от здравословни продукти, но са и истинско произведение на кулинарното изкуство.

Пространството около новия магазин е превърнато в китна градина с капково напояване, която ще е непрекъснато със свежи цветя. Едното от помещенията в търговският обект пък е обзаведено като уютно кафене.

Във времето на пандемия, повечето хора си дадоха сметка, че храната е изключително важна за здравето. За здравословните и качествени изделия, които се предлагат в магазините „Хляб и приятели“, заслуга имат сладкарите и хлебарите в производствената ни база. Сърдечно им благодаря“, казва Елка Иванова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!