Последни Новини

Иновативни пилинг процедури практикуват в Център „ДЕРМА Корект”

Проф. д-р Андрей Захариев, кандидат за ректор на Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов: Ректорът е мениджър, радетел за национални каузи и цели
февруари 15, 2020
Разкриват кабинет по репродуктивно здраве в Горна Оряховица
февруари 18, 2020
Покажи всички

Иновативни пилинг процедури практикуват в Център „ДЕРМА Корект”

 

Д-р Магдалена Нейкова препоръчва неоперативен лифтинг в обедната почивка

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

 

Иновативни пилинг процедури практикуват в Дерматологичен и естетичен център „ДЕРМА Корект” във Велико Търново.

PQAge е  пилинг от ново поколение

„Чрез този метод повърхността на кожата остава незасегната, няма зачервяване. Процедурата е целогодишна. Това е комбинация от трихлороцетна киселина стабилизирана в определено количество урея пероксид, която оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата по един умерен и неагресивен начин. Въздейства само на дълбоките кожни слоеве, подходящ е за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага всесезонно”, разяснява специалистът дерматолог д-р Мадалена Нейкова.

Химичен пилинг

Той се базира  на специални органични киселини за по-добро и бързо възстановяване и подмладяване на кожата.Отстранява вроговените клетки на епидермиса, подобрява кръвообращението и стимулира процеса на обновяване на кожата.Стимулира синтезът на колаген и еластин в дермата. Резултатът е обновена кожа с по-добри характеристики.

Ноперативен лифтинг в обедната почивка

„Опитайте най-новата система за лазерно подмладяване, която наложи нови стандарти в света на естетичната дерматология”, препоръчва д-р Нейкова.

По думите и процедурата е безболезнена и няма нужда от време за възстановяване, превръщайки я в първата лазерна терапия за чувствителните зони на тялото, включително ръцете шията, деколтето и зоната около очите.

„По време на процедурата Clear Lift се излъчват къси, но изключително мощни пулсове от светлина, които проникват дълбоко в кожата. Те стимулират синтеза на колаген и отстраняват нежеланите пигментации”, уточнява д-р Магдалена Нейкова.

 

Снимка-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!