Последни Новини

В естетичен център „ДЕРМА Корект” заличават бръчки с дермални филъри с хиалуронова киселина

Проф.Венелин Терзиев: България изостава в научната област
февруари 6, 2020
Д-р Магдалена Нейкова от Естетичен център „ДЕРМА Корект”: Ботулиновият токсин отпуска мускулите на лицето
февруари 9, 2020
Покажи всички

В естетичен център „ДЕРМА Корект” заличават бръчки с дермални филъри с хиалуронова киселина

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

В Дерматологичен и естетичен център „ДЕРМА Корект” във Велико Търново предлагат иновативни методи за поддържане на красотата и естетическия вид.

Сред процедурите с отлични резултати са запълване на обем, заличаване на бръчки и повдигане на лицевия контур чрез тъканно стимулиращи филъри с хиалуронова киселина. Те са и активен стимулатор за производството на нов колаген.

„Дермалните филъри с хиалуронова киселина се прилагат за оформяне, контуриране и намаляване на видимите бръчки в областта на лицето, шията, ръцете и деколтето”, обяснява собственичката на Център „ДЕРМА Корект” д-р Магдалена Нейкова.

Тя допълва, че динамичните филъри са нов, ексклузивен метод на омрежване, при който се запазват дългите вериги хиалуронова киселина в мобилна мрежа. Поставен в зоната, динамичният филър стои естествено, движи се заедно с мимиката и по-нежен елегантен начин коригира хлътвания, загубен обем, запълва бръчки.

 

За Център “ДЕРМА Корект”:

Дерматологичен и естетичен център „ДЕРМА Корект” във Велико Търново е открит през 2017 г. първоначално като малък кабинет в квартал „Картала” в старата столица. През 2019 г.дейността се разширява и кабинетът прераства в Център по естетична дерматология и лечение на дерматологични проблеми от всякакво естество. Намира се на ул.” Борис Богданов” 2 в болярския град.

Разнородните дейности се практикуват под вещото ръководство на д-р Магдалена Нейкова, която е с 28-годишен опит като дерматолог и лекар по обща медицина.

 

Като специалист по обща медицина тя има договор с НЗОК и обслужва 2000 пациента в село Петко Каравелово,община Полски Тръмбеш. В качеството си на специалист дерматолог се занимава с пациенти с проблеми на кожата,ноктите и косата,както и с естетична дерматология.

„В Център „ДЕРМА Корект” използваме най-съвременна лазерна технология и апаратура.Освен това се правят изследвания при болести на обмяната,като се изготвят режими за трениране , хранене и лечение. Работим със сертифицирани специалисти по спининг и пилатес”, уточнява д-р Магдалена Нейкова.

 

Снимки-личен архив

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!