Последни Новини

Брокер дава комисионните си за лечението на момиче

Зам.министърът на образованието Таня Михайлова: “Дефицитните професии са “Машиностроене”, “Металургия”, “Енергетика”, “Автотранспорт” 
март 10, 2018
Откриха най-мощния природен антидепресант
март 11, 2018
Покажи всички

Брокер дава комисионните си за лечението на момиче

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Милен Ангелов, който е собственик на брокерска фирма във Велико Търново обяви, че до края на март всеки лев, постъпил в агенцията от комисионни от сделки – наеми, покупки и продажби на имоти, ще отива в дарителската сметка на момиче, което се бори мъжки упоритото и тежко заболяване. Парите са жизнено необходими, тъй като на Никол Георгиева й предстои лечение във Франция.
“Обръщам се към моите колеги с призив да помогнем на Никол, защото никой не е застрахован от такова изпитание. Нека да последват примера ни, нека се присъединят към нашата кампания в името на здравето на детето!”, апелира Ангелов.
Майката на Никол- Надя Костадинова, сподели, че този жестът на великотърновския брокер не е единствен за лечението на нейната дъщеря. Милен Ангелов вече е предоставил на семейството 2000 лева.
В момента Никол и майка й са в София, като след извършени изследвания с ядрено- магнитен резонанс и скенер, вливания, и инжекции с хормони на растежа, е под наблюдение. След преглед при столичен ортопед, заключението му е, че туморът е локализиран, но костта на бедрото е разрушена и трябва да се подмени.
“Веднага, щом медицинските показатели на Никол го позволяват, ще отпътуваме за Франция, надявам се около 20 март”, каза Надя Костадинова.
Офертата за лечение на детето е от института за онкологични заболявания “Гюстав Руси”, в който ще й бъдат извършени трансплантация на стволови клетки, курсове лъчетерапия, всички видове изследвания, в т.ч. ЯМР и скенер, като заедно с болничния престой тя възлиза на около 290 000 евро. Отделно, преди да постъпи в института се налага ортопедична операция, но все още не е известно колко ще струва, докато момичето не бъде прегледано и изследвано на място.
Към момента в дарителската сметка на Никол Георгиева има постъпили около 380 000 лева. На 15 март пък нейни съученици от ПГТ “Д-р Васил Берон” съвместно с Градския ученически парламент организират благотворителен концерт във Велико Търново. Дарителници продължават да бъдат поставяни в хранителни магазини и други търговски обекти в цяла България и чужбина. Кампания се провежда и във Великобритания, където наши сънародници организираха благотворителна фотоинициатива, навръх рождения ден на 14-годишното момиче.
Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:
IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.
PAY PAL: nadq_2009@abv.bg

снимка-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!