Последни Новини

Петко Савов и “Гласът на България” Стелияна Христова с национално турне

Д-р Иван Църов, директор на Регионалния исторически музей във Велико Търново: „Корупция и кражби на вода е имало още преди 19 века”
януари 31, 2018
Преподавател в НВУ с награда „Еврика” за млад изобретател
февруари 1, 2018
Покажи всички

Петко Савов и “Гласът на България” Стелияна Христова с национално турне

 

Хитовите музиканти от Велико Търново ще имат концерти и в региона

 

Популярният музикант от Велико Търново Петко Савов и победителката от първия сезон на “Гласът на България” – певицата Стелияна Христова, обявиха началото на своето първо съвместно национално клубно турне.
Хитовото дуо вече даде старт на обиколката си с концерт в родния на Стелияна град Горна Оряховица. Изявата им предизвика огромен интерес и препълни местен клуб.
До края на февруари музикантите ще реализират своите първи гастроли в Плевен и Троян.
На 9 март ще ги видим и във Велико Търново, след което Савов и Стелияна ще продължат с концерти в региона. В края на март двамата ще обявят всички градове, включени в пролетната част от турнето.
До края на годината, музикантите планират концерти в голяма част от популярните клубове в цяла България, като освен в столицата и големите градове, предвиждат да посетят няколко от по-малките общини в страната.
Великотърновският изпълнител и музикален продуцент Петко Савов обясни, че ще публикува в официалния си сайт и в страницата си във Фейсбук точните дати, градовете и клубовете, в които със Стелияна ще реализират концерти.

снимка-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!