Последни Новини

Нумерологът Снежанка Стефанова: „Животът на човека се случва по математически формули и разчитането на индивидуалните числа е съдбология“

Отличена възпитаничка на академията в Свищов избра да прави кариера в България
януари 6, 2018
Покажи всички

Нумерологът Снежанка Стефанова: „Животът на човека се случва по математически формули и разчитането на индивидуалните числа е съдбология“

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Известният нумеролог от Велико Търново Снежанка Стефанова изследва езика на числата от 26 години. От 2012 г се занимава с нумерология, а 20 г преди това е разработвала системата, с която борави в момента в практиката си. Даровитата дама признава, че първоначално не оценявала каква сила притежава тази наука.
“Методът, който ползвам, е свързан с актуалните нумерологични комбинации за периода от 2000 г. до 2100 г. и досега никой не ги е описвал. Вибрациите на числата се променят минимално за всеки сто години. Ако числото 5 през XIV в. показва повече социалната активност, свързана със стачки и демократизация на обществото, то през XIX в. определящото е вече развитието на икономиката и така до днес.
Желанието ми е повече хора да се запознаят с този метод и сами да си следят нумерологичните влияния. Системата е вид самодиагностика на собствената съдба и карма. С нея човек може да преценява собствените си решения, чувства, случки в живота“, изтъква Снежанка Стефанова.
За да стигне до тези изводи обаче, дълго време е правила безплатни курсове и консултации, за да разбере какво знае и с удивление установявала, че хората я търсят, а тя може да отговори на всички въпроси.
„Завършила съм Начална педагогика във ВТУ. Като студентка имах изпит по театрално изкуство, а тъй като бях много стеснителна, преподавателката ми заяви, че така няма да успея да се представя добре. Тогава баща ми беше железничар и пътувах често с влак. За да тренирам комуникативните си способности, нарочно влизах в най-претъпканите купета и се опитвах да завързвам разговор с непознати хора. Учудих се на себе си, когато направих изчисления на една жена и казах, че синът и има връзка с Космоса. Тя обаче ме увери, че това е самата истина като заяви: „Да, два пъти прави самоделна радиостанция и успя да проникне в честотите на НАСА. Но го разкриха и му конфискуваха радиото“. Тогава се замислих и реших, че в прогнозите ми няма нищо случайно и дори данните са твърде сериозни“, споделя вещата нумероложка.

Веднага се заровила в справочници и захванала да изследва данните на известни писатели, поети, художници, както и на прочути учени, за да установи защо са се посветили на тези дейности и защо са станали толкова известни.
„Първоначално не открих никаква зависимост. После установих, че някои хора се раждат и имат предопределена мисия, а други пък достигат върхове по собствена воля и това е мечта на душата им“, доверява Снежанка Стефанова.
След дългогодишни анализи, първо открила системата на обърнатия нумерологичен квадрат, който съответства на наклонената ос на Земята.
„Това е изключително точна нумерологична прогноза. Кабала например не отговаря на сегашното състояние на живота и дава отклонения от вярното познание“, обяснява Стефанова.
Нумероложката открила и куба на числата, който представлява квадрати, обърнати в различни посоки. Чрез тази система осъзнала при кой квадрат на числата е бил разцвета на арабската култура.
„В един куб, който има 6 страни, вариантите за обръщане на числата са повече и това се явява втори куб или общо 12 квадрата. И както казват езотериците, има 12 измерения като съществата се делят на по-ниско евоюлирали до седмото измерение и с по-висока еволюция до 12-то измерение. По този начин открих, че думите на Айнщайн: „ Господ не си играе със зарове във Вселената“, са истина. Установих още, че много мистични изводи са математически закономерности“, коментира Снежанка Стефанова.
Благодарение на задълбочените си анализи, тя попаднала и друга система -“Кодовете на Лурейн“ и осъзнала, че е основата на Вселената и на Вечния календар. Тази система показва устойчивостта на съдбата, а тълкуването на числата не се сменя във времето никога, независимо от епохата, столетието. Това представлява вътъка на времепространството.

Третата система, с която борави Снежанка Стефанова е тълкуване на числов ред и дава яснота на какво попада свободната воля на човек във всеки един момент като изводите могат да се направят от разгадаването на комбинацията от числа в номерата на договор, билет, телефонен номер и др.
Снежи не крие, че нумерологията е променила и самата нея. Накарала я да започне да мисли по нов начин и да промени гледната си точка.
„Човекът е математическа формула. Той е направен само от числа. Когато разберем числата, ще разберем смисъла на живота, ще разберем как трябва да се живее и какво е написала природата. Числата крият велики тайни. Те, заедно с буквите са вибрационният език на природата.

 

Разбрала съм, че с каквато и нумерологична рождена карта да има една личност, тя може да постигне максимума в живота си и дори да го надскочи. Не реализират съдбата си единствено хора, които чакат на готово. Всеки, който потърси съвет от мен, го виждам такъв, какъвто може да бъде в най-смелите му мечти. Мнозина се заблуждават, че изследвам проблемите на хората. Изчислявам и казвам какво трябва да направи или какво да приеме, за да се случат тези нещата, от които има потребност“, казва повелителката на числата.
Стефанова прави нумерологичната прогноза за човека по неговата рождена карта. Чрез нея всеки може да разбере кое осмисля живота му, какъв е неговият характер, какъв е кармичният му план като съдба по години и месеци. Съответно какви са най-добрите му шансове, от какви грешки трябва да се пази.
„Разглежда се йерархията на задачите в живота, което пък определя какво е мястото на човека в обществото и в какво е неговата сила или по какъв начин той може да има най-добрата реализация, която едновременно да му осигури разплащане на кармата леко, удовлетворение и той да е най-успешен и щастлив. Добре е да знаем, че всеки човек спрямо другия преживява нещо и когато става дума за нашите родители, братя и сестри – хора, с които сме в роднински или близки сексуални отношения, тогава кармата заработва по друг начин и се получава преливане между съдбите – свързват се като скачени съдове. Получават се комбинации, които показват какъв ще е резултатът от една връзка.

Има хора, които идват и казват, че не се разбират, питат дали да се развеждат. Съветвам да си направят бизнес, защото числовата комбинация показва, че предназначението на връзката е точно определено. За да останат заедно, те трябва да си реализират предназначението. Ако се вслушат в съвета ми, осъществяват предназначението си, отношенията между тях придобиват друг смисъл, стават по удовлетворени”, разяснява нумероложката.
Според жената, която умело разгадава числата, кармата не може да бъде променена, но винаги има пътеки, сред които човек може да избира. Има неща, които могат да бъдат избегнати или подобрени. Възможно е да се направи и нумерологична стабилизация на съзнанието чрез индивидуална мандала, която се изработва за всеки персонално. Когато се направи нумерологичната мандала, подсъзнанието действа по друг начин и човек не върви срещу себе си. Чрез нея човек става по-стабилен, спокоен и сериозен.
Търновката съветва, че нумерологията може да помогне на човека да си отговори на въпроса какъв е и какво точно иска, какво желае да постигне и кое е най-доброто за него. И ако има някакъв шанс да успее в живота си в определен момент, да не го пропуска. По думите на Снежанка Стефанова повечето хора са майстори в това да отблъскват всичко, което искат.
„Кармата можем да си я представим като вода, която вибрира на всичките ни емоции, каквато емоция й изпратим тя отговаря подобаващо. Можем да разглеждаме случващото ни се като диагностика на това какви сме ние“, казва Стефанова.
Нумероложката признава, че предназначението на сродните души е не да се срещнат, а да се търсят и по този начин всеки от тях да опознае други хора, да обогати умението си да обича.
“ Ромбовите числа са тези, които показват как обичаме и как искаме да бъдем обичани. Числата от едно до девет, които са четни – 2, 4, 6 и 8, ако се свържат, образуват ромб. Той е символ на плодородието и раждаемостта. Важно е дали ги имаме в рождената си карта. Сравняват се рождените карти на двама партньори и се вижда дали те могат да се обичат, дали любовта им може да бъде проявена. Трябва да има хармония поне в три от четирите числа. Ако са по-малко, никой няма да има удовлетворение в тази връзка”, предупреждава нумероложката.
Убедена е, че партньорите в една връзка трябва да са различни, за да има напасване и развитие, и трябва да се събират на този принцип.
„Изненадана съм от това, че хората много бързо „прегърнаха“ идеята за изкуственото зачеване. Дори и млади семейства на 20, обвързани от 2-3 години са готови на такива процедури. А според нумерологията се вижда например, че съдбата позволяват да имат дете веднъж на 9 години и трябва да се изчисли кога е точното време за това. Има мъже и жени, на които им е отредено да се задомят млади, да създадат поколение, но има и такива, на които им е предначертан късен брак и той да е стабилен“, споделя Снежанка Стефанова.
От наличието на числото 4 в нумерологичната карта и кармичните комбинации към четворката пък се вижда какво ще е здравето на конкретната личност. Четворката показва предразположеност човек сам да привлича болестите, дори да не са в неговия кармичен план. „Числата показват като правилен изход операции, катастрофи, счупванията, стрес, които има да преживее човек. Те сочат какво ни разболява , но и какво ни лекува. Дали даденият индивид има натрупване на причини за болести. Това може да е мисъл, притеснение, които продължително време са наслоявани. Чрез числата човек може да разбере дали моментът е подходящ за операция, както и какво е най-благоприятното лечение-дали чрез активен спорт, или пък е достатъчна само разходка сред природата. Търсят ме, за да прогнозирам кое време е подходящо за сключване на бизнес сделка, за църковен брак, за да се заздравят отношенията, за пътуване и работа в чужбина, в коя държава ще имат късмет, кое е най-доброто име за дете и коя е благоприятната дата за кръщавка, за изход на съдебни дела, за избор на образование, за професионално развитие и много други.“, изрежда нумероложката.
Владеенето на трите нумерологични системи, които определят основата, вътъка и окраската на съдбата тя нарича Съдбология. От години Снежи пише книги и провежда курсове. При нея идват да се учат хора, които го правят за самоусъвършенстване и засега всички са постигнали само общообразователното ниво – учат няколко месеца или най-много две години и половина от необходимите 6 и се отказват. Затова започнах да правя семинари – обяснявам съдбата и изводите от опита си, а не нумерологичните знания.
„Нумерологията е важна наука, която може да обогати хората, да ги направи осъзнати и да ръководи житейските им дела в правилната посока. Децата в първи клас идеално се справят с това логическо и интуитивно познание. Нумерологията трябва да е и държавен приоритет, защото икономиката, политиката, както и още много други сфери могат да се подобрят от тези знания. Навремето например Австрия е избегнала крах именно чрез нумерология. Във Виена улиците в централната част са радиални и всяка започва от център с номер 1. Затова всеки, който отиде там, се чувства щастлив“, подчертава Снежанка Стефанова.

Тя казва, че предстоящата 2018 г ще е под влиянието на числото 2, което вещае материални постижения и успех в търговските отношения. Това ще е време за общуване, но и за краткотрайни начинания. За България специално, новата година ще е за засилване на националните интереси, за съхраняване на фолклор, шевици, история, родолюбие, заздравяване на рода, семейството. Ще се характеризира с интерес към домашната храна, националната мъдрост, сигурност, културното наследство. Като най-трудни месеци се очертават януари, август и октомври. Най-силните и важните, които дават решаващ тласък за развитие пък ще са април, май и юли.

Снимки-Веселина Ангелова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!