Последни Новини

Маестро Йордан Камджалов и „Музикална Лаборатория за Човека“ представят най-новия си спектакъл във Велико Търново

“Зонта клуб”-Велико Търново отново с конкурс за стипендии за бъдещи акушерки и медицински сестри
ноември 2, 2023
Психотерапевтът д-р Анета Мишева с безплатни изследвания на 13 ноември за тревожност и депресия
ноември 7, 2023
Покажи всички

Маестро Йордан Камджалов и „Музикална Лаборатория за Човека“ представят най-новия си спектакъл във Велико Търново

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Маестро Йордан Камджалов и „Музикална Лаборатория за Човека“-Ансамбъл ще представят на 18 ноември във Велико Търново своя най-нов спектакъл „ДЪРЗОСТ“.

Чрез своя звуково-пространствен концерт-спектакъл-вдъхновение-медитация-проникновение-успение-единение, Маестро Камджалов има куража да покаже, че е възможно достигането на немислимото.
След премиерата във Виена националното турне на изключителният спектакъл ще премине през Сливен (17 ноември), Велико Търново (18 ноември) и Троян ( 19 ноември).

Концертите Старата столица ще са в Изложбени зали “Рафаел Михайлов”, а билети се продават онлайн на https://shorturl.at/jnDNQ и на място в деня на събитието, 18 ноември, от 12,00 часа.
Събитието е част от Културния календар на Община Велико Търново.

„ДЪРЗОСТ“ представя по иновативен начин стилове от aнтичността до ХХІ век, преплита провизации и фолклорни мотиви в зоната на абсолютен музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество.

Взаимодействието и динамиката на ансамбъла сами по себе си са творчество без аналог, което всеки път изненадват и извисяват възприятията до нови и неизследвани пространства. Магията на сцената се случва между креативни личности с вокални и артистични таланти, но и с много различни професии – педагог, астрофизик, музикант, актьор, културолог, художник, юрист.

„Те са велики, уникални и безпрецедентни. Състав, който участва и в записите с Лиса Джерард. Най-креативното звуково тяло, с което някога съм работил, и което изобщо познавам на планетата”, казва маестро Йордан Камджалов.
Той е артистичен директор на „Музикална лаборатория за Човека”, автор на звуково-пространствената режисура и участник в този „музикален и комуникационен риск – абсолютно творчество”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!