Последни Новини

Икономистът Боряна Аврамова от КОД се бори за кметското място във Велико Търново

Пети ден „Топлофикация-ВТ“ АД не може да отстрани авария поради недопускане до частен имот
октомври 9, 2023
Областният управител Ивайло Здравков и изпълнителният директор на „Топлофикация – ВТ“ АД инж.Александър Димитров обсъдиха енергийни проекти
октомври 10, 2023
Покажи всички

Икономистът Боряна Аврамова от КОД се бори за кметското място във Велико Търново

Боряна Василева Аврамова е кандидат за кмет и на трето място в листата за общински съветници на ПП „Консервативно обединение на десницата“ за Велико Търново.
„Ако искаш нещо да бъде казано, помоли мъж. Ако искаш да бъде направено, помоли жена“ Маргарет Тачър Боряна Василева Аврамова е родена на 6 ноември 1972 година в град Велико Търново. Винаги се е интересувала от мястото, откъдето са корените и и милее много за града и населените места наоколо. Помни добре колко развит е бил град Велико Търново и иска отново да го види такъв. Завършила е средното си образование в град Велико Търново и икономика в Стопанската академия „Д. А. Ценов“ в Свищов.
Работила е като оперативен, а в последствие и като главен счетоводител, с тридесет годишен стаж по професията. Боряна е собственик на счетоводна къща. От скоро е предприемач в сферата на туризма, като собственик на къща за гости във Велико Търново и магазин за сувенири. Обича спорта, музиката и илюзионното изкуство.
От малка се занимава с художествена гимнастика, винаги с първи награди от първенства. Свири на цигулка и флейта. „Всяка жена, запозната с проблемите, които възникват при управлението на едно домакинство, много по -добре разбира проблемите при управлението на една община“ Аврамова е щастлива майка на едно дете. Синът и е икономист, учи във Великотърновския университет „Международни икономически отношения“. Познат е на града със своето хоби, с което радва и малки и големи – илюзионното изкуство.
Боряна Аврамова е с номер 22 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!