Последни Новини

Как да готвим с вдъхновение и как да пазаруваме изгодно, съветва книгата „Спестовни идеи за моята кухня“

Спектакълът „Не сме от тях“ на великотърновския театър спечели наградата „Комедиен хит на сезона“ на Чудомировите празници
април 2, 2023
​​​​​Мирослав Евтимов, юрист, политолог и кандидат за депутат от КОД: Икономическата криза, че ще се усети изключително остро през есента, много бизнес сектори са на ръба на оцеляването
април 11, 2023
Покажи всички

Как да готвим с вдъхновение и как да пазаруваме изгодно, съветва книгата „Спестовни идеи за моята кухня“

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Практически наръчник за домакинството написаха с много любов за българските жени Десислава Тодорова и Анастасия Салабашева. Книгата „Спестовни идеи за моята кухня“ , отпечатана от издателство „Атеа“, вече е на книжния пазар и започва да се налага като хитово заглавие.
„Написахме тази книга за всички заети жени, търсещи нови начини да организират деня си, така че да не робуват на готвенето и чистенето в кухнята. За тези, които искат да прекарват повече време със семейството си навън, но и да не се лишават от домашния уют! Ако се научите как да пазарувате разумно, няма да се налага да правите компромис с качеството, защото ще купувате само най-необходимото. Вече няма да изхвърляте излишна храна и ще пестите пари! „, уверяват авторките.

Салабашева и Тодорова са включили в книгата полезни съвети от нашите майки и баби, най-лесно приложимите трикове за готвене, пазаруване и разумно управление на семейния бюджет.

Ето и акценти от „Спестовни идеи за моята кухня“ :

Как да организирате кухнята така, че готвенето и домакинската работа да ви вдъхновяват, а да не бъдат досадно и натоварващо задължение;
Как да пазарувате изгодно без да правите компромис с качеството на продуктите;
Как да готвите така, че да оползотворите всички продукти;
Как да планирате седмичното меню така, че никога вече да не изхвърляте храна;
Как да се възползвате от седмичните промоции в супермаркетите, така че да натрупате запаси, които ще ви спасят, ако в края на месеца сте „на червено“.

План за организация на готвенето за цялата седмица, така че да не прекарвате часове в кухнята вечер, когато сте уморени от работа;
Идеи за бюджетни продукти, които са полезни и здравословни колкото новите и модерни „супер храни“.
„Спестовни идеи за моята кухня“ е безценно четиво в помощ на жените, без значение каква професия упражняват, дали прекарват повече време в дома или развиват собствен бизнес.
Съветите и практическите насоки за управление на бюджета, организацията на пазаруване и готвене, планиране на домакинските дейности, ще са от полза за всяка жена.
Горещо препоръчваме книгата за всяка домашна библиотека, оригинална е и за подарък, който би изненадал приятно всяка българска жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!