Последни Новини

Д-р Магдалена Нейкова, лекар-дерматолог и кандидат за депутат от партия КОД за Великотърновска област: Десният човек е свободен и предприемчив

Поредно успешно протезиране на пациент с онкозаболяване на храносмилателната система в МБАЛ- Горна Оряховица
март 24, 2023
Фламенкото среща джаза в музика и танц във Велико Търново
март 26, 2023
Покажи всички

Д-р Магдалена Нейкова, лекар-дерматолог и кандидат за депутат от партия КОД за Великотърновска област: Десният човек е свободен и предприемчив

Десният човек е свободен човек! Десният човек е предприемчив! Предприемачеството е процес на стартиране на ново предприятие! Това е житейската и професионална максима за д-р Магдалена Нейкова, лекар-дерматолог, кандидат за народен представител от партия “КОД – “Консерватовно обединение на десницата” за 4-ти МИР Велико Търново.
“Логиката на значението е свързана с това, че човек решава да предприеме нови действия по бъдещ проект за създаване на бизнес. Бизнес, чиито продукти са в основата на нашето здраве, е най-доброто, което предприемачеството може да създаде”, категорична е д-р Нейкова.
За нея грижата за здравето на хората е не само професия. Затова тя стартира възможност местни прозводители на изцяло чисти екологични биопродукти да достигнат до всеки един от нас.
Като част от нашия десен отбор, тя посрещна в отворената от нея дрогерия, своя колега д-р Петър Москов – председател на партия “Консервативно обединение на десницата”, водачът на листата за Велико Търново Иван Петков и останалите кандидати.

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Занимавам се с журналистика от 28 г. Кореспондент съм на вестник "Труд" за Великотърновска област. В личния ми сайт "Helios-as" ще намерите интересни четива за здраве, красота, наука, култура, образование, туризъм, изкуство, пътешествия. Благодаря за интереса и приятно четене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!