Последни Новини

​​​​​Студентът по Право Иван Петков води листата на ПП КОД

Нумизматът Стоян Михайлов: През Средновековието скъпоценностите са били знак за престиж, но и бързо ликвидно средство за разплащане
февруари 22, 2023
​​​​​Показват керамичен котел на 10 века и оброчна плочка с тракийски конник, открити на крепостта „Ряховец“
март 9, 2023
Покажи всички

​​​​​Студентът по Право Иван Петков води листата на ПП КОД

Партия “Консервативно обединение на десницата” на 28 февруари регистрира листата си с кандидати за народни представители в 4-МИР Велико Търново. Начело на отбора на силните застава Иван Пламенов Петков, студент 4-курс във ВТУ “СВ.сВ. Кирил и Методий”, в специалност “Право” и първи курс в специалност “Политология”. Бивш капитан на юношеския отбор на “Литекс”. Очаква се, че той ще е най-младият водач на листа в региона. След него се нареждат адвокат Мирослав Евтимов- юрист и политилог със специалност международни отношения, д-р Ваньо Шарков, бивш зам.-министър на здравеопзаването, д-р Магдалена Нейкова-дерматолог, собственик на дерматологична клиника, Иванка Събева-предприемач в областта на международната търговията, д-р Диан Кирилов-стоматолог, хирург-имплантолог, Боряна Василева, икономист, собственик на счетоводна къща, Атанас Атанасов, инспектор по приходите в ТД на НАП-Велико Търново, Екатерина Йорданова, собственик на козметично студио и Росен Димов, предприемач в IT сектора.
“Десният човек е свободният човек. С увереност тръгваме в предстоящите избори”, каза след регистрацията на листата водачът Иван Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!