Последни Новини

Романът “Любовни лабиринти” на Петя Йотова завладява читателите в навечерието на 14 февруари

Мечтите-осмисленият път към постигнатите цели
февруари 12, 2023
Нумизматът Стоян Михайлов: През Средновековието скъпоценностите са били знак за престиж, но и бързо ликвидно средство за разплащане
февруари 22, 2023
Покажи всички

Романът “Любовни лабиринти” на Петя Йотова завладява читателите в навечерието на 14 февруари

В навечерието на 14 февруари, издателство „Атеа” предлага на своите читатели новия роман на Петя Йотова „Любовни лабиринти – За духовните закономерности във Вселената и предизвикателствата в любовта”.
Един увлекателен и пълен с изненадващи обрати разказ за верния път и лутанията около него, в който се преживяват заблуди, разочарования, катарзиси – всичко онова, което те прави по-силен и по-мъдър.
Фабулата в „Любовни лабиринти” е ориентирана към обикновения читател на нашето време. Разказът е жив и импресионистичен, без излишна натруфеност и надменно-интелектуална поза.
Романът е структуриран от кратки теми, които изследват света на емоционалните отношения между мъжа и жената. Петя Йотова ни кара да се замислим отново върху вечните теми за любовта, ревността и омразата, както и върху илюзиите, страховете и опасенията, които провокира любовното чувство.
Има ли вечна Любов или тя свършва някой ден, излизаме ли по-мъдри след всяка приключила любовна връзка – авторката ни внушава, че провалите не могат да откажат този, който вярва в Любовта, защото тя е по-силна от всичко.
Главите са поднесени с интригуващи заглавия като „Секс на всяка цена”, „Любовни изкушения”, „Страст на кристали”, „Отживелица ли е да се омъжиш по любов” , „Мъжката гледна точка” и др., и със сигурност ще грабнат читателя!
Петя Йотова се изявява като събеседник, увлечен в непринуден разговор за живота, в който спокойно изказва своите преценки, похвали и присъди. В прозата си тук тя се изявява като майстор на словото, способен да плени дори и читателите, които не споделят нейните често емоционални възгледи.

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Занимавам се с журналистика от 28 г. Кореспондент съм на вестник "Труд" за Великотърновска област. В личния ми сайт "Helios-as" ще намерите интересни четива за здраве, красота, наука, култура, образование, туризъм, изкуство, пътешествия. Благодаря за интереса и приятно четене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!