Последни Новини

Бонус игра “Magic Euro Cup 2021” зарадва участници с награди за над 50 000 лева

Започна пленер с изложба “Павликени и светът”
юли 15, 2021
Проф.д.н.Венелин Терзиев и проф.д-р Маруся Любчева: Целта е иновативните училища и изследователските университети да допринесат за икономически разтеж
юли 17, 2021
Покажи всички

Бонус игра “Magic Euro Cup 2021” зарадва участници с награди за над 50 000 лева

Екипът на Magic Bet разигра томболи в цялата страна за позналите най-много резултати на мачовете от Европейското първенство

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Бонус игра “Magic Euro Cup 2021” предостави възможност за солидни печалби от любимия спорт на милиони-футбола. На 11 юни верига игрални зали Magic Bet стартира играта по повод Европейското първенство. През изминалия един месец всеки играч имаше възможност да спечели до 5000 лева и да участва във финалното раздаване на премии за общо над 50 000 лева.

Десетки запалени по най-популярния спорт спечелиха сериозни суми като изживяха „Магията на футбола” заедно с популярния журналист Крум Савов. Задачата им бе да познаят резултатите на избрани мачове от първенството. Като лице на кампанията Савов обиколи почти всички зали в страната, срещна се лично с повечето от участниците, раздаде поощрителни награди, включваше се в седмичните томболи и даваше своите прогнози по време на мондиала.

“Във всяка една от залите ни в страната участниците в бонус играта, които имаха най-много точни прогнози за изхода на футболните мачове, получиха премии от 50 до 500 лева”, споделят организаторите.

Отделно изявените запалянковци бяха включени и в национална класация, като най-голямата сума от 3000 лева спечели играч от Шумен, 2000 лева грабна участник от Видин, а 1000 лева бяха за футболен фен от София.

Печелившите играчи бяха обявени и наградени лично от Крум Савов, по време на парти по случай финала на мондиала, което мина под надслов „Магията на смеха”. То се състоя на 13 юли в една от най-новите зали на Magic Bet в София, в квартал “Хаджи Димитър” на ул.”Макгахан” № 60. Специален гост на вечерта беше известният комедиен актьор Краси Радков, който забавляваше присъстващите през цялото време с различни превъплащения и популярни песни на „Ку-ку Бенд”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!