Последни Новини

Нумерологът Ана Креалди: През април животът се отпушва и заживяваме нормално

Една от най-модерните у нас лаборатории за консервация и реставрация ще е в музей „Етър“ в Габрово
януари 21, 2021
Сомелиерът Георги Михов: Приготвянето на биодинамични вина е съобразено с циклите на Луната
януари 24, 2021
Покажи всички

Нумерологът Ана Креалди: През април животът се отпушва и заживяваме нормално

Според изследователката на числата 2021 година не е време за избори в България

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

 

Нумерологът Ана Креалди от Велико Търново изследва езика на числата от близо три десетилетия. От 2012 г се занимава с нумерология, а 20 г. преди това е разработвала системата, с която борави в практиката си. Тя казва, че не е просто Нумеролог, а е Съдболог. Владее 60 нумерологични науки на ниво съдбология и няма нито един колега в света. 

Поставила съм си като мисия на моята дейност, фирма, на моя живот абривиатурата КРЕАЛДИ. Тя означава космическата реалност, действителност и истина. Това е математическо съотношение 1:1:1. Чрез числата открих, че в духовните светове истината може да бъде намерена, защото тя съответства на реалността и на действителността в това съотношение. Във физическия свят обаче това е невъзможно. Работим само с пропорцията 1:1, а когато става въпрос за две числа, съпоставяме реалност и действителност, а за истината няма място, т.е отричаме я“, споделя Ана Креалди.

Тя е категорична, че познанието на числата се явява свръх наука, която може да използваме и да реализираме нейни приложения, които да подобрят нашия живот до неузнаваемост с минимум разход и максимум ефективност.

Според Ана Креалди разработеният нумерологично календар за 2020 г. казва, че предстоят три години-2021,2022 и 2023 година, които са свързани помежду си. Те прокарват нов процес в света или навлизането на Новата епоха.

Тя идва отвътре навън. Не е налагане на световен ред отвън навътре, от много хора към отделния индивид, а обратния процес. Така във всеки човек се поражда идеята какъв трябва да е животът и вече се вижда, че постепенно това се случва. В момента това е индивидуален процес, а социалният ще се засилва през следващите 1000 години“, казва Креалди.

По думите и за 2021 г. ще е характерно преодоляване на световната криза, свързана с COVID-19 до март.

От април до ноември ще живеем, както си знаем. Декември отново се очертава тенденция на световни конспирации. В крайна сметка животът ще се отпуши и ще имаме повече време в сравнение с миналата година да се върнем към нормалния ритъм на живот.

По принцип 2021 г. има сбор на числата 5, което означава общество, социален процес. Това показва, че всеки човек е настроен към движението, обединяването с хора, екипна работа. Животът не може да бъде затворен така, както беше миналата година, защото за 365 дни имаме наличие на числото 5. Събужда се социалната активност и няма да има търпимост към затворения начин на живот“, обяснява търновката.

Тя допълва, че нумерологично годината се счита за Седмица, защото дневният аспект за 1 януари е числото 7. Геометрията или случването на тази карта е Звезда при Седем.

Това означава „въртя се около себе си и чакам да ми ръкопляскат големите“. Отделният човек се събужда духовно до такава степен, че по никакъв начин не иска го лъжат, отказва да спазва мерки, които нямат реално основание тук и сега. Всеки започва да разчита на собствените си способности и да осъзнава личната си роля в обществото и че не е нужно да бъде управляван и лъган. Всички имаме нужда от общество, което да има обща добра идея за собственото си бъдеще, а не да се разчита на световни, негативни, тотални идеологии, които никой не иска да преживява“, подчертава Ана Креалди.

Нумероложката споделя, че при анализа на всяка година се оказва, че има един месец, който е вододел между старото и новото. Новите тенденции на 2021 г.свързани с този 3-годишен период и новият живот по новия начин, новото съзнание, новите отношения започват от април.

Още може да се каже, че април строява и организира набързо обществената дейност . Това не означава, че до март ще бъдем затворени, но април събужда индивидуалното съзнание. Това, което навремето наричахме активна гражданска позиция ще се прояви през април. Това е нещо, което имаме да преживеем без някой да ни заставя“, предрича Ана Креалди.

По повод на предстоящите на 4 април парламентарни избори, специалистката по числата е категорична, че политическите събития, приемането на законите, правенето на избори в България са под всякаква критика.

Свидетели сме на избор на дати, на които социалната активност е ниска, където отражението на датата в бъдеще е минимум промяна и само влошаване на ситуацията. Мога да кажа, че не е време да има избори в България през тази година, тъй като нумерологично годината е Двойка. Това означава, че каквото и да се направи се разцепва на две, оставане за втори път, повтаряне на изборите, скарване, невъзможна промяна. Въпреки, че годината е социална, изборите се правят в период, който е неблагоприятен за България и който няма как да повлече в следващите години по-добро правителство, което да е по-отговорно, или да сме по-добре като общество“, изтъква Ана Креалди.

Тя твърди, че по принцип 2021 г. се характеризира с голяма смъртност, която е естествена и не се причинява от коронавирус, въпреки че и той може да се включи в тази . Това са катаклизми по протежение на цялата Земя.

На Земята ние живеем в шест измерения. Във всяко едно от тях властва идеологията, мирогледа, философията на различен нумерологичен квадрат. Числата в квадрата от 1 до 9 са подредени по различен начин. Ако държавите си взаимодействат в тези шест сфери, всяка би се подобрявала икономически, политически, духовно, здравословно. В същото време всяка страна има и противопоказно взаимодействие с друг континент или държава. Ние тепърва ще бъдем свидетели на такива събития. Нумерологията трябва да се въведе много бързо в обучението на държавно ниво, защото само тази наука може да обясни тези процеси и институциите да могат да ползват нейните предложения и изводи. Това, което съм открила последно е, че противопоказното взаимодействие на България е с Америка. България ще се подобрява ако сме в добри взаимоотношения с Китай, Африка, Русия, страните от Европа, но не и с Америка. Известно е, че е имало много завоеватели в света и винаги, когато са искали да завземат ново, това се е случвало, но когато са искали да завладеят всичко, са пропадали и за губили всичко. По същия начин ако една държава се разпространи до такава степен и иска да владее целия свят, се проваля и в момента сме свидетели точно на такива процеси“, коментира Ана Креалди.

Според нея Русия е добра и интересна перспектива.

Русия ползва три измеренията в света и това е голямо предимство. България има ключово значение за Русия, защото българското измерение е единственото от шестте нумерологични квадрата, които са приоритет на една нация и на една територия. Те пък са разделени примерно по източната култура на Китай, Малайзия, Япония, Тайланд и т.н., а българското измерение е една държава, един народ, един генотип. Това означава, че ние сме изключителна сила, но не го знаем. От нас зависи да превъртим света, но не трябва ние да се даваме на света, а да го водим. Доброто на Земята зависи от нашето измерение“, категорична е даровитата дама.

Ана Креалди от години изследва тези процеси, но държавници не са се допитвали до нея за мнение по стратегически въпроси.

Редовите българи обаче я търсят за съвет по различни казуси-семейство, бизнес, здраве, раждане на дете.

През миналата година кризата разтресе хората вътрешно. Всички разбрахме, че не можем да живеем, както до сега, разчитайки друг да ни оправи живота отвън. Истината е, че започваме да живеем в един забавен каданс. През следващите 3 години нещата ще стават по-бързо в сравнение със случващото се през 2020 г., но не можем да догоним темпото на 2019 г. Предстои смяна на измеренията, т.нар.преход. Около Нова година наблюдавахме тласък на навлизането на Новата епоха и духовните процеси са изключително силни. Предстои смяна на полюсите на Земята и нищо няма да е същото вече. Това, което може да се каже на хората е, че няма смисъл да бързат. Старият начин на живот няма да се върне. Няма вече да е същата нито финансовата система, нито икономическата, нито начина на организацията на труда, нито управлението на държавите… Всичко ще се подобри и не бива да се страхуваме, а да разчитаме на себе си, защото отделния човек е натрупал по-голяма духовна еволюция отколкото хората, които го управляват. Трябва да внимаваме процесът да е бавен, за да мине без катаклизми и трусове и да имаме вяра в духовното, защото все повече ще преживяваме интуитивни явления и ще развиваме интуитивните способности и сетива. Те са много видове-да чуваме, да виждаме, да можем да разговаряме със заминалите си от този свят хора, да се прехвърляме в минали животи и в бъдещи времена. Тези явления вече се случват и те не са тайна за никого. Независимо дали човек е материалист или идеалист, тези способности се проявяват и осъзнаваме, че светът е много по-чудесен“, категорична е Ана Креалди.

През миналата година тя създала група в социалните мрежи за молитви по нумерологичните аспекти.

Всеки месец препоръчвам отделни формули, които могат да се повтарят постоянно, когато човек е объркан, притеснен, за да не губи енергията си, а да я канализира към хубавото и новото. Има една формула, която върши чудеса и тя е: „Единствената ни надежда си ни ти, Господи!“. Много хора ми се обаждат, за да ми споделят какво се е подобрило в живота им. Тя концентрира ума, за да не мисли за опасности, страхове, беди. Много епохи и хора са очаквали да дойде сегашното време. Ние сега сме затворени и в страх, но истината е, че преживяваме епохата на светлото бъдеще. Вярно че на външен план не можем да го усетим, защото има много провокации, но вътрешно този процес стартира с пълна сила и няма връщане назад“, подчертава Ана Креалди.

Трите книги, които е написала през последните месеци са част от поредица от пет тома под наслов „Макронумерология“.

Това са числата в божествения свят и те съществуват на три етажа. Физическият свят са числата от 100 до безкрай, духовният свят са двуцифрените числа от 10 до 99. Те са подредени вертикално и образуват етажи в духовния свят и в тези етажи живеят ангелски йерархии и управляват физическите явления като роса, дъга, вятър, дъжд…А в божествения свят съществуват само 9 елемента. Това са числата от 1 до 9. В първия том от поредицата съм описала какво не сме разбрали в първи клас, когато сме учили смятане от 1 до 10, защото в този божествен свят тези числа от 1 до 9 създават пирамидална структура на ценностите. Най-силно е числото 9. Управляващите числа са 3 и 6, а работниците или основата на пирамидата са числата 1 или Аз-ът, 2-отношенията, 4-болестите , страховете и проблемите, 5 е обществото, което е толкова силно, колкото и индивидуалния човек, 6 е любовта, сексуалността, творчеството, 7 са духовните практики-религии, езотерика и 8 са роднинските, кармичните отношения и генотипа. Това е божествената пирамида, в която има много истина и тя е първоосновата на египетските пирамиди. В божествения свят пирамидалните числа и пирамидалната система е изключително силна и приложима и можем да се поучим много и да разберем структурата на света чрез макронумерология“, уточнява Ана Креалди.

Тя допълва, че втората книга е свързана с психологията или макронумирология на психиката и съзнанието. Третият том съдържа описанието на пирамидата на световете и нейната философия и приложение. Може да се използва при анализ на семейни отношения, фирмени отношения, държавно устройство и много други сфери.

Тези макронумерологични приложения ми откриха много широка перспектива и осъзнах, че много трудно може да бъде оправен отделния човек и много лесно цялото общество и то бързо“, доверява нумероложката.

Тя е създала и онлайн академия „Креалди“ и продължава да разработва 60-те предмета на нумерологията. През настоящата година възнамерява да напише и следващата книга от поредицата „Макронумерология“, в която да обясни шестте измерения или това е географската нумерология и нейните приложения.

Занимавам се с кодове на съдбата и това не е точно онази нумерология, която познаваме от астрологията и която повечето хора свързват с гадаене, с планетите и звездите. Това е всемирната наука за живота, схемата на нашия характер, съдба, роднинските отношения, на успеха ни и т.н.“, разкрива Ана Креалди.

Тя е категорична, че цялото битие е число. Един ден всички науки ще бъдат нумерологизирани и тогава ще започне истинския етап на развитие на космическата наука на Земята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!