Последни Новини

Дезинфектант с алое вера и глицерин е хит на пазара

Римски легионери посрещнаха край античния град Нове колоездачите от веломаратона „Дунав Ултра“
септември 2, 2020
Експонират триметрово императорско писмо в центъра на древноримския град Никополис ад Иструм
септември 2, 2020
Покажи всички

Дезинфектант с алое вера и глицерин е хит на пазара

 

Производителите от Лясковец развиват експорт в Европа и Азия

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

 

Дезинфектант за ръце с алое вера и глицерин „MAXXI PRO SANIGEL” се превърна в хит на пазара. По време на пандемията, продуктът придоби широка популярност заради това, че успешно предпазва от бактерии, фунги и вируси с обвивка и същевременно щади кожата на ръцете. Препаратът съдържа над 70 % етилов алкохол и за 1 минута убива патогените.

Това споделя представител на производителя Александър Чалъков.

Дезинфектантът е подходящ и за деца заради специално разработената формула. Намира масово приложение, защото хидратира кожата, има приятен и свеж аромат и е без лепкавост след употреба”, уточнява Чалъков.

Той допълва, че дезинфектантът се предлага в различни разфасовки-от 50 мл., 500 мл. с помпа, по 1 и по 5 литра. Предприятието „МАКСИ ПРО БЪЛГАРИЯ” ООД е със седалище в град Лясковец. Произвежда широка гама от над 100 продукта за почистване, дезинфекция и козметика, които намират приложение както за лично ползване и в домашни условия, така и в търговски обекти, болници, хотели, учебни заведения, институции, перални стопанства и др.

За производството се използват суровини от утвърдени доставчици от ЕС, САЩ и Канада. Фирмата развива експорт в Европа и Азия.

Ние се ангажираме винаги да предоставяме най-доброто качество на всички нива на разработка, производство и обслужване. Това е единственият начин да гарантираме нашата цел — винаги да предлагаме перфектни резултати и максимална ефективност. И никога не правим компромис с нея. Заедно с този ангажимент, нашата политика по качеството е контролирана и гарантирана от световно признатите стандарти – ISO-9001, ISO-14001, OHSAS-18001, които сме внедрили. Цените на продуктите са разумни и съобразени с възможностите на масовия потребител”, подчертава Александър Чалъков.

Той е категоричен, че дружеството развива и модерна кадрова политика като държи на добре подготвени и отговорни в работата си професионалисти.

За контакти:

Сайт: www.maxxipro.eu

Email: office@maxxipro.eu

Телефон: 0877 519 669

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!