Последни Новини
Музей „Етъра” се включва в Световния ден на плетенето
юни 12, 2020
Венцислав Спирдонов-Общинар № 1
юни 22, 2020
Покажи всички

Избраха двойници на ЩАБА

Копията на известните лица превземат интернет пространството след конкурс

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Двойници на ЩАБА превземат интернет пространството след конкурс, организиран от верига игрални зали MаgicBet. В младите копия на участниците от кризисния щаб ще се превъплътят професионалният танцьор Румен Георгиев, който ще заеме ролята на Доцента /б.а доц.д-р Ангел Кунчев/, кукленият актьор Даниел Русев ще изиграе Професора /проф.Тодор Кантарджиев/, а барманът Найден Тасев ще пресъздаде образа на Генерала /б.а. проф.Венцислав Мутафчийски/.
Идеята е те да участват в събития на живо и онлайн брифинги, които да създадат забавление и настроение, подобно на големите казина и игрални зали на топ дестинациите Лас Вегас и Монте Карло, където имитациите са едно от водещите развлечения.В Лас Вегас класата на игралните зали е издигната на такова ниво, че хората там се потапят в различен свят- стилна обстановка, маркови дрехи, изискани питиета. И не на последно място уникални програми като концерт на Лейди Гага или водещ на вечерта  – Доналд Тръмп“, споделя инициатора на проекта и сценарист на шеговитите брифинги Стелиан Димитров. Той е част от маркетинговия екип на MagicBet и създател на първата имитаторска формация от близкото минало FakedStars.
Младите копия на ЩАБА обаче не искат да ги сравняват с актьорите на Слави Трифонов, които от години са школувани в това направление и имат зад гърба си огромен екип. Въпреки това те са сигурни, че ще дадат всичко от себе си, за да се доближат максимално до образите, като всеки от тях разчита на различен кос.
Според Найден Тасев голата му глава и смуглото лице го правят същински Генерал, Румен Георгиев разчита на жестовете и специфичния начин на говорене, за да се превъплъти в Доцента, а въртенето на очи и многото физиономии, според Даниел Русев ще грабнат сърцата на феновете на Професора. Дали са се справили добре с имитацията на личности от ЩАБА ще преценят хората, тъй като първия онлайн брифинг се очаква да излезе в понеделник 22 юни от 10:00ч. на официалната страница на MagicBet във фейсбук.

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!