Последни Новини

УМБАЛ “Канев” в Русе издава свое научно списание “Общество и здраве”

Тестват американско лекарство срещу витилиго върху 300 доброволци
юни 1, 2020
Революция в индустрията и еволюция в образованиоето гарантират интелигентно развитие
юни 4, 2020
Покажи всички

УМБАЛ “Канев” в Русе издава свое научно списание “Общество и здраве”

Изданието ще излиза в електронен вариант

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

УМБАЛ „Канев“ АД – Русе стартира издаването на научно списание “Общество и здраве”. Здравното заведение кани автори да представят свои научни статии (студии), които да бъдат включени в първия броя на изданието.
„Общество и здраве“ е първото електронно списание на Университетска многопрофилна болница за активно лечение, издавано съвместно с Регионална библиотека „Любен Каравелов“ в Русе.Списанието ще излиза в електронен вариант.
“Списание „Общество и здраве“ е ново научно списание, в което ще се публикуват изследователски статии и студии на български и английски език в областите- Здравеопазване и спорт (медицина, обществено здраве, здравни грижи и спорт). Ще бъдат помествани материали свързани със социални, стопански и правни науки (социални дейности администрация и управление, икономика, туризъм). Ще намират място и статии за интердисциплинарни теоретико-методически и приложни изследвания на съвременното общество и култура, философия, хуманизация, екологизация, информатизация и глобализация, и други свързани с тях проблеми”, информират от здравното заведение.
В списанието ще се публикуват само оригинални авторови материали, които не са публикувани до този момент и не са предадени за публикуване в други издания. Приемат се текстове, представени на български или на английски език. Материалите трябва да бъдат придружени от заглавие, резюмета и ключови думи на български и английски език. Препоръчително е ръкописите да не бъдат по-малки от 4 страници или 1800 знака на страница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!