Последни Новини

Издирват се двойници на лицата от Националния оперативен щаб

Проф.Венелин Терзиев: Нужни са повече усилия за духовно съзряване и извисяване, а не за оцеляване
май 24, 2020
Представят бита, занаятите и войнските умения на България, Византия и Европа от XII-XIV век в Търново
май 25, 2020
Покажи всички

Издирват се двойници на лицата от Националния оперативен щаб

 

Кризата удари артистите, но отвори възможности за алтернативна изява

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

 

Извънредната ситуация с коронавируса, освен че промени живота на милиони хора, създаде и условия за бързо популяризиране на местни звезди. Така за отрицателно време участниците в Националния оперативен щаб и Медицинския съвет към МС събраха цялото медийно внимание върху себе си и почти няма човек в България, който да не ги разпознава.

Именно част от тях са в основата на онлайн конкурс за двойници – „Влез в ЩАБА”, който организира една от най-големите вериги игрални зали у нас – Magic Bet. В него могат да се включат както професионални актьори, така и хора без опит. Одобрените кандидати ще участват в забавни онлайн ”брифинги”, както и в развлекателни събития на живо, които екипът ще организира по случай отварянето на игралните зали, разположени в 27 града.

Имитациите са световен феномен и се пресъздават образи не само на звезди от шоубизнеса, но и на обществени личности и политици. У нас също станаха много популярни, а принос за това имат едни от най-рейтинговите предавания в българския ефир- “Шоуто на Слави”, “Като две капки вода” и “България търси талант”.

В основата на инициативата е Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало – Faked Stars.

Стартираме конкурса, защото искаме да създадем алтернативна шоу програма с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като актьор по професия, осъзнавам колко е тежка в момента ситуацията за артистите, така че това е своеобразна подкрепа и поле за изява”, споделя Стелиан Димитров.

Конкурсът продължава до 10 юни 2020г., а правилата за участие може да откриете на сайта на Magic Bet или на официалната им страница във Фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!