Последни Новини

Адвокат организира мащабна дарителска акция за полицаи във Велико Търново

Тотомилионери дариха 50 000 лева за църквата в курортното село Вонеща вода
април 20, 2020
По два проекта за над 4 млн. лв. обновяват Конака и разширяват Мултимедийния център в Търново
април 22, 2020
Покажи всички

Адвокат организира мащабна дарителска акция за полицаи във Велико Търново

Благородната инициатива на Дончо Бораджиев бе подкрепена от десетки фирми и граждани

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Адвокат организира мащабна дарителска акция за полицаи във Велико Търново, които са на първа линия по време на извънредното положение. Благородната инициатива на Дончо Бораджиев бе подкрепена от десетки фирми и граждани.
“Преди три седмици започнах кампания със скромната идея да се доставят кафе и чай на полицаите, които са на КПП–тата. Изключително съм впечатлен от огромния брой хора, които изявиха желание да се включат. Към първоначално дарилите фирми „Лайтс“, „Кармела“, хлебозавод „Яна“ в с. Ресен, се присъединиха и сладкарски цех „Карита“ – гр. Дебелец, хотел „Рая Гардън“, Вегитариана, Центромес, Винари трей и Спетема.
Чрез лични контакти потърсих и получих огромно съдействие от “Куадрант Бевъриджис” АД (Пепси) и „Нестле България“ АД, които подсигуриха вода и кафе за повече от месец напред”, сподели пред “Труд” Дончо Бораджиев.
Юристът допълни, че първоначалната идея и асортиментът са се разрастнали многократно и към момента се доставят дарени продукти и на отделенията на първа линия в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ и Белодробната болница в старата столица.
“Единственото, което все още закупуваме, е чай. Допълнителни финансови средства бяха предоставени от Пламен Йорданов, от мен и от семейна позната, която си дари великденската надбавка на пенсията. Арх. Стефан Цонев, освен че се включи с финансови средства, направи и отделна кампания, чрез която бяха осигурени защитни средства за медицинските работници. Всички служители на Дирекция „Социални дейности“ в община Велико Търново работят неуморно и подсигуряват цялата организация и логистика.
Заедно ще се справим!”, казва още Дончо Бораджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!