Последни Новини

Борис Илиев с разбиваща балада по текст на Прея

Историческият сайт “Сторник” безвъзмездно ще популяризира принудително затворените музеи, архиви и библиотеки
март 19, 2020
Древни лечители гонели страшни болести с огън, чесън и сапун
март 23, 2020
Покажи всички

Борис Илиев с разбиваща балада по текст на Прея

Новият секссимвол на българската поп музика посвети песента „За теб“ на идеалната жена

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Вторият авторски сингъл на Борис Илиев вече е факт и събира своите почитатели онлайн. Извънредните мерки в страната попречиха на изпълнителя, определян като новия секссимвол на поп музиката, да направи официална премиера на парчето. Засега „За теб“ може да се следи само онлайн в канала на B71 Production Studio, както и в радиата и телевизиите, които първи получиха проекта.


По музиката на баладата Борис работи с новото откритие от „Гласът на България“ Александър Славчев (китара и вокал) и Иван Йорданов–Чери, (китара и вокал), които са и аранжори на песента. Към таланта на тази мъжка банда се присъединява и очарователната Прея, чието дело е текстът на „За теб“. Цялостната композиция – и мелодията, и внушението, и думите в куплетите – е обръщение към истинската жена – споделя Борис Илиев. – Тя е онази, която е способна да бръкне дълбоко в душата, да преобърне живота на един мъж и да запали най-истинското чувство. Изпълнителят признава, че не визира никоя конкретна дама, но пък всяка може да се припознае в думите и да повтори баладичното звучене на мелодията.
Борис Илиев е 33-годишен поп и рок изпълнител, роден в София. Занимава се с музика още от 19-годишен. В момента създава, продуцира и промотира своите идеи и проекти пред българската аудитория като основател на лейбъла B71 Production Studio.


Борис работи с едни от най-добрите инструменталисти в България като: Александър Славчев (китара и вокал), Иван Йорданов–Чери, Ивелин Атанасов (пианист), дует Expose, Светослав Неделчев-Козмо (бас китара), Прея и други млади артисти и музиканти от българската поп и рок сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!