Последни Новини

Търновка помага на хора със загуба на коса

Клиничен психолог помага на двойки с репродуктивни проблеми
януари 23, 2020
Над 1000 гастроентерологични ендоскопски процедури извършени за година в болницата в Горна Оряховица
януари 23, 2020
Покажи всички

Търновка помага на хора със загуба на коса

Милена Николаева води курсове по микроблейдинг в старата столица

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Милена Николаева от Велико Търново не само разкрасява, но и спасява хора с алопеция. Тя попълва местата със загуба на коса като умело прилага микроблейдинг. Този изпитан метод и помага при хора загубили коса ли вежди след стрес или химиотерапия. Прилага се масово и при корекция на вежди.


„Неотдавна в студиото ми дойде жена с нито един косъм на веждите след преживян силен стрес. Оформих и вежди чрез микроблейдинг и се получи невероятна трансформация. Благодарение на този способ помагам на хората да върнат самочувствието си и да се чувстват красиви”, сподели Милена Николаева.


Младата търновка е една от най-търсените в тази област специалисти като в студиото „P & A” в старата столица за процедури идват клиенти и от други региони на страната. Милена Николаева практикува от 11 години като реализацията и в тази дейност стартирала в Гърция.


„Веждите са много важна част от лика на човек, защото са рамката на лицето. За естетическия вид и красиво изражение, е важно как са оформени. Не бива да са нито много тънки, нито дебели. Важно е извайването им да бъде съобразено и с възрастта на човека”, споделя Милена Николаева.
Опитната специалистка допълва, че практикува процедурата Микроблейдинг от 7 години и дори води курсове като преподава опита и тънкостите на способа за разкрасяване.


Най-новият хит е микропигментацията. Тя е иновация на перманентен грим. Работя единствено с органични пигменти. Прави се само в епидермиса като ефектът издържа минимум година. Трайността му зависи най-вече от вида на кожата”, уточнява Милена Николаева.

Тя е категорична, че на опита и се доверяват не само жени, но и мъже, които са по-суетни и взискателни от дамите.
Друга предпочитана от жените процедура е ламинирането на мигли. Милена Николаева извършва процедурата от две години и изтъква, че извиването на миглите не ги уврежда. Самият сеанс продължава около час, а трайността на ефекта е около два месеца.


Предлагам и ботокс за мигли. Косъмът се повлиява много добре, заздравява и се подхранва”, споделя тънкости от естетическия занаят Милена Николаева.

За контакти: телефон 0898856908

снимки-Марина Чамуркова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!