Последни Новини

Център за професионално обучение „КЕЛИ“

Адвокат от Велико Търново въведе 4-дневна работна седмица в канторите си
януари 7, 2020
На сцени в 50 града у нас е играл миналата година великотърновският театър
януари 14, 2020
Покажи всички

Център за професионално обучение „КЕЛИ“

Център за професионално обучение „КЕЛИ към “Мувинг форуърд едюкейшън“ ЕООД е с придобита Лицензия № 2019121499 на НАПОО  от 24.10.2019 г.

Имейл: info.keli@mail.bg
Телефон: 0885 200 851

ЦПО „ КЕЛИ “ предоставя:

  • професионално обучение и квалификация на възрастни (16+);
  • вътрешно-фирмени обучения по заявка на работодател;

Към момента Центърът предлага професионално обучение по следните направления:

  • Професия „Брокер“, специалност Недвижими имоти;
  • Професия „Ветеринарен техник“, специалност Ветеринарен техник;
  • Професия „Планински водач“, специалност Туризъм

и възнамерява да разширява портфолиото си. В края на всяко обучение, при успешно положен изпит, курсистът получава Удостоверение за професионално обучение по част от професия или Свидетелство за професионална квалификация. Обучението се извършва по учебни програми в съответствие с изискванията на Държавните образователни стандарти (ДОС). ЦПО „ КЕЛИ “ провежда процедура за валидиране на знания, умения и компетентности, придобити по неформален път.

Нашата цел е да постигаме качествено професионално образование и обучение, което да спомага за задоволяване на потребностите и интересите на отделната личност, на обществото, на образователните и на обучаващите институции, на работодателите, на синдикатите.

Нашата мисия е да осъществяваме дейността си в насока на образованието и професионалната квалификация на безработни лица; служители на организации, нуждаещи се от по-високо ниво на квалификация; граждани, търсещи собствено усъвършенстване и квалификация, адекватни на потребностите на пазара на труда и развитието на конкурентоспособността на българската икономика.

В основата на потенциала на фирмата е богатият опит на основателите и служителите й, придобит в продължение на многогодишната им работа, свързана с образованието, квалификацията и преквалификацията на младежи и възрастни. Осъзнавайки отговорността и спецификата на дейността, ние се ориентираме към перспективни и търсени професионални направления, професии и специалности, които са от изключителна важност за бъдещето на нацията.

Нашата визия за бъдещето. Фирмата, като съвременна модерна институция от европейски тип, която чрез средствата на научно-техническия прогрес и използвайки човешкия потенциал, развива концепция за професионално образование, обучение и ориентиране в контекста на ученето през целия живот и продължаващото професионално обучение с оглед осигуряване на ефективна интеграция и реинтеграция на човешките ресурси на пазара на труда.

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Занимавам се с журналистика от 24 г. Кореспондент съм на вестник "Труд" за Великотърновска област. В личния ми сайт "Helios-as" ще намерите интересни четива за здраве, красота, наука, туризъм, изкуство, пътешествия. Благодаря за интереса и приятно четене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!