Последни Новини

Футболен мач легенди – Билети

Йордан Марков избрал българската консерватория пред московската
юни 13, 2019
Дами от „Зонта Клуб”- Търново събраха 23 500 лева за даровити деца и медицинска техника
юни 16, 2019
Покажи всички

Футболен мач легенди – Билети

Футболен мач легенди – Билети

ОКТ11

Футболен мач легенди – Манчестър Юнайтед – Етър

Стадион ИвайлоВелико Търново

Здравейте приятели, фенове на футбола! Все по-близо сме до деня, в който цял отбор легенди на великия английски клуб Манчестър Юнайтед ще дойде в центъра на България, за да зарадва почитателите на най-обичаната игра! Това е нещо, което не се е случвало никога досега! На ст. „Ивайло“ във Велико Търново те ще се изправят срещу звездният отбор на Етър, включващ играчи от незабравимото американско лято през 1994 г.! Като при всеки голям празник, освен футбол от световна класа, ще има и шоу! Водещ ще е неизчерпаемият извор на сълзи от смях Димитър Туджаров-Шкумбата! На сцената ще излязат музиканти, танцьори и певци! Отбори от детските школи ще подгреят мача на големите с демонстративна среща помежду си.

Спектакълстадионаът е и подарък за децата. Те ще могат да усетят н от това да бъдат част от нещо незабравимо. Ще запазят в сърцата си любовта към спорта и истинската игра, различна от онази пред екрана на електронните устройства.

На 11 октомври 2019 г. вие можете да сте част от историческо събитие! В 18 ч. стадионът в старата столица ще отвори вратите си за вас. След 19 ч. играчите ще излязат на терена, за да покажат защо са сред най-добрите в тази игра.

Скоро билетите ще са в продажба! Следете новините от нас! Ще ви представим всеки един, който ще бъде част от този спектакъл! …А на 11 октомври ще се видим на !

Срещате ли затруднения?

Свържете се с нас: info@eventim.bg

Последвайте ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!