Последни Новини

Култовият Клуб “Седем” в Търново посреща гостите си със свой химн

Гимназисти дариха хемоглобинометър на болницата в Търново
февруари 13, 2019
Създадоха луксозен киноцентър в читалище “Искра” в Търново
февруари 20, 2019
Покажи всички

Култовият Клуб “Седем” в Търново посреща гостите си със свой химн

Песента е подарена на културното средище от музикалната група “Песни и приятели”

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Известният Клуб „Седем“ във Велико Търново вече има свой химн. Песента бе подарена на културното средище по случай навършването на една година от създаването му от музикалната група „Песни и приятели“. Изненадата бе поднесена на 7 септември миналата година. Автор на текста е Мария Димитрова-Алани Мени, а музиката е дело на Петър Панайотов и група “Песни и приятели”. С жеста изпълнителите трогнаха създателя на популярния Клуб „Седем“ DJ Емо и почитателите на култовото място.

На парти в събота, Емил Йорданов представи студийния запис на химна. Той бе изпълнен и на живо от група “Песни и приятели”. Текстът на песента, която стана запазена марка на популярния клуб пък е поставен на видно място в рамка.
“Химнът ще звучи в началото на всяка проява”, обяви DJ Емо.

Само за броени месеци, клубът се утвърди като средище за интересни и значими събития и срещи-разговори с изявени музиканти, актьори, учени, спортисти, писатели. При всяка изява в Клуба се събират десетки търновци, за да се срещнат и разговарят със свои идоли, с именити творци и популярни личности.За година и половина са проведени близо стотина събития.

В кокетния клуб са гостували музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците д-р Иван Църов и проф. Петко Петков и много други. Десетки автори успяха да представят и популяризират книгите си именно в Клуб „Седем“.

снимки-Веселина Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!