Последни Новини

Клуб “Седем” в Търново си има свой химн

90-годишен адвокат води дела в Търново
септември 7, 2018
Есенни джаз вечери завладяват Велико Търново
септември 10, 2018
Покажи всички

Клуб “Седем” в Търново си има свой химн

Песента бе подарък на културното средище по случай 1 година от създаването му

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Култовият Клуб “Седем” във Велико Търново, който на 7 септември навърши 1 година от създаването му, вече има свой химн. Песента бе подарена на културното средище по време на стилно празненство от музикалната група “Песни и приятели”. С жеста изпълнителите трогнаха до сълзи създателя на популарния Клуб “Седем” DJ Емо.Емил Йорданов обяви, че ще постави в рамка на видно място в клуба текста на химна, а освен това песента ще бъде записана в студио и ще звучи при всяка проява.


Празнеството уважиха десетки почитатели на културните прояви, които се превърнаха в традиция в старата столица.
“Клубът е моя сбъдната мечта. Обичам ви приятели!”, обърна се към гостите известният домакин.
Само за броени месеци, клубът се утвърди като средище за културни събития и срещи-разговори с изявени музиканти, актьори, учени, спортисти, писатели.При всяка изява в Клуба се събират десетки търновци, за да се срещнат и разговарят със свои идоли, с именити творци и популярни личности.За една година са проведени над 60 срещи. В кокетния клуб са гостували музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците д-р Иван Църов и проф. Петко Петков и много други. Десетки автори успяха да представят и популяризират книгите си именно в Клуб „Седем.


За новия сезон DJ Емо е замислил още много атрактивни прояви, които отново ще станат част от културния календар на болярския град.


Пищното парти по случай годишнината на Клуб “Седем” премина с много веселие, музика, изненади и подаръци. Група “Песни и Приятели” изпълниха популярни български и руски парчета. Чаровните сестри Дани и Юлка от дует “Мания” пък вдигнаха градуса на настроението с прекрасни песни. Дани пък взриви аудиторията с виртуозно изпълнение на саксофон.

Много смях предизвика имитатор, който майсторски пресъздаде образите на актьора Георги Парцалев и бившия държавен глава Тодор Живков.


Сред големите изненади на вечерта бе огромна торта с логото на Клуб “Седем”, направена в сладкарския цех на “Хляб и приятели” на Елка Иванова, която е вокалистка на певческата група “Песни и приятели”.

снимки-Веселина Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!