Последни Новини

Създадоха първия хип-хоп сериал в България

Стоян Стоянов, продуцент:   Платените кастинги не са измама, а шанс
август 24, 2018
Археолог направи калъп за тухли по древноримска технология от преди 1800 години
август 27, 2018
Покажи всички

Създадоха първия хип-хоп сериал в България

 

Участниците в продукцията са над 200

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Създаден е първият хип-хоп сериал в България. Той ще бъде завъртян по телевизионните екрани на 12 септември, за когато е насрочен премиерния епизод. Сюжетът е вдъхновен от действителни лица и събития. Сериалът има двама сценаристи-Борислав Огнянов и Стeлиан Димитров. Това е първият сериал, продуциран от компании извън столицата и те са от Стара Загора и Пловдив.


“Над 200 са участниците в продукцията. Това са нови и недоказани до момента имена в киното и телевизията, но получиха шанс да се изявят като им бяха поверени различни роли. 90 % от техническият екип също е с дебют в снимането на сериали”, обясни Стелиан Димитров, който освен сценарист е и режисьор.


Сценаристът допълни, че главните герои са двама рапари-Зипо и Сляш, които набират все по-голяма популярност. Сериалът е от 12 епизода с продължителност от 22 минути всеки. Тринадесетата серия ще е бонус. Тя ще е 4-минутна и ще бъде заснета след като бъдат излъчени всичките дванадесет.


“Какъв ще е финалът, ще зависи от зрителския интерес. Главният герой ще е прострелян и в последните кадри ще стане ясно кой е поръчителят на покушението срещу него и дали ще оживее”, разкри Стелиан Димитров.
Той сподели още, че създателите на лентата възнамеряват да съберат целия екип и фенове на парти, което също ще се превърне в сцена в последния 13-ти епизод. Това никога не е правено в България”, уточнява Димитров.

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!