Последни Новини

Прецизна диагностика на кожата с А-ONETab-таблет в салон „Енигма“

Свищовски туристи изкачиха най-високия връх на Полша
юли 12, 2018
Ученици участват в проучването на древната крепост Ряховец
юли 14, 2018
Покажи всички

Прецизна диагностика на кожата с А-ONETab-таблет в салон „Енигма“

С апарата Микронидлинг пък се извършва механично стимулиране на колаген

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

В козметичен салон „Енигма“ във Велико Търново предлагат прецизна диагностика на кожата с А-ONETab-таблет . Модерният апарат позволява трансфер на изображение и данни, както и запазване и архивиране на информацията. „Уредът е снабден с камера, както и сензори за хидратация и еластичност на кожата. Изготвя точен анализ на кожата-пори, бръчки, пигментация, себум, пори, хидратация, еластичност. Прави ярки и увеличителни снимки и показва изследваният участък в дълбочина чрез 3 D изображение“, обяснява собственичката на салон „Енигма Поля Ангелова.

Тя допълва, че заснемането отнема минута. Резултатите излизат във вид на снимки , графики, описания, които помагат за изясняване на резултатите. Апаратът определя възрастта на кожата.

Уредът може да прави симулация и сравнение като показва как кожата ще се промени без лечение. Специална програма препоръчва вида на нужните манипулации, терапия и препарати“, уточнява Ангелова.

Като специалист в практиката си тя използва и апаратът Микронидлинг, чрез който се извършва механично стимулиране на колаген. Процедурата се осъществява чрез минимално инвазивно пунктиране на епидермиса и дермата, при което по кожата не остават отворени рани. Благодарение на това епителиалната функция може да се възстанови за най-кратко време, което способства за многократка фаза на регенерация. Постига се възстановяване на епидермиса – безаблация (б.а.излющване), както и стимулация на колагеновия синтез –без фибрози. Получава се по-бързо оздравяване на белега и стимулация на естествени растежни фактори в тялото.

Тези ефекти са благодарение на малка движеща се пластинка, която се състои от тънки метални игли със 150 микрообождания в секунда. Прилепва плътно към повърхността на кожата, което позволява достъп до трудно достижими зони, дори и близо до околоочния контур. Иглите перфорират кожата само за миг и епидермиса остава непокътнат между обожданията. Това позволява в дълбочина да се нанасят лечебни и подмладяващи продукти.

Предимствата са, че зачервяването изчезва почти веднага след процедурата. Няма риск от инфекции, поради бързото затваряне на прободения участък. Резултатът е дълготраен“, изброява Поля Ангелова.

Снимки-Веселина Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!