Последни Новини

Козметикът Поля Ангелова премахва кожни несъвършенства с „вълшебна” писалка

Крепостта Царевец отново е сцена за опера, балет и мюзикъли
юли 7, 2018
Столичани масово купуват жилища във Велико Търново
юли 8, 2018
Покажи всички

Козметикът Поля Ангелова премахва кожни несъвършенства с „вълшебна” писалка

Уредът КРИОПЕН е изключително прецизен

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Собственичката на козметично студио „Енигма” във Велико Търново Поля Ангелова залага на новите технологии в практиката си.  С „вълшебна” писалка наречена КРИОПЕН, тя  премахва кожни несъвършенства като  папиломи, доброкачествени образувания,вирусни молуски, слънчеви и старчески петна, кисти, брадавици, кокоши трън  и много други плоски или леко надигнати кожни проблеми.
“Манипулацията е безболезнена, за разлика от всички други методи и това я прави подходяща за деца или за хора,алергични към упойки и обезболяващи средства.Не се налага упойка, дори локална.Не се образува рана и коричка.Не се налагат превръзки. Няма сезонност, а периодът на възстановяване е много по-кратък и най-вече безпроблемен”, подчертава Поля Ангелова.

Като доказан специалист тя обяснява, че КРИОПЕН излъчва фина струя от азотен оксид под високо налягане, която позволява да се работи с точност до милиметър. Така няма да има опасност от засягане на околна тъкан и причиняване увреждане на здрава тъкан.

„Уредът има невероятна прецизност и деликатно третира и най-малките кожни дефекти по бърз и ефективен начин със скорост 5 секунди за 1 милиметър до ниво от 5-6 мм в една терапевтична сесия. Следователно, процедурите обикновено траят от 5 до 25 секунди и престоят на клиентите трае само няколко минути”, допълва Поля Ангелова.

 

Снимки-Веселина Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!