Последни Новини
Калин Стоев представя книгата си  “Да бъдеш римлянин в Мизия”  във Велико  Търново
май 3, 2018
Арганово масло-лековитото течно злато от Мароко
май 3, 2018
Покажи всички

Визуализиране на желанията

 

Опитвали ли сте се да визуализирате мечтите си, но сте откривали, че това е трудно и дори невъзможно? Опитайте следното. Вземете снимка и я изучете в подробности; след това затворете очи и ми опишете какво виждате. Ако си представяте поне нещо, което наподобява снимката, вие визуализирате. Сега научете как да подобрите уменията си да визуализирате.

Визуализирането наистина е много лесно. Сядате удобно, затваряте очите си и си представяте — с колкото можете повече живи детайли — какво бихте видели, ако желанието, което имате вече е реализирано. Представяте си, че сте вътре в себе си, и гледате навън през очите си идеалния резултат. Положително.

Насочване на енергия – Как да използваме жизнената енергия, за да лекуваме себе си и другите

Всъщност, ние всички притежаваме тази впечатляваща сила, но повечето от нас никога не са били научени да я използват ефективно.

Елитните атлети я използват. Супер богатите я използват. И топ изпълнителите във всички области вече я използват. Тази сила се нарича визуализация.

Ежедневното практикуване на визуализирането на вашите желания като вече сбъднато може много бързо да ускори постигането на тези желания, цели и амбиции.

Използването на техники на визуализация за да се фокусирате върху своите цели и желания постига четири много важни неща:

1.) Активира творческото ви подсъзнание, което ще започне да генерира творчески идеи за постигането на целта ви.

2.) Програмира мозъка ви да съзира и разбира и приема ресурсите, от които ще се нуждаете, за да постигнете мечтите си.

3.) Активира закона на привличането, като по този начин привлича в живота ви хората, ресурсите и обстоятелствата, от които ще се нуждаете за да постигнете целите.

4.) Изгражда външната ви мотивация да предприемете необходимите действия за да постигнете желанията си.

Ето 6 съвета как да визуализирате желанията си.

Създавате
Това започва с проста идея, но пък трябва да контролирате тази идея. Измисляте фраза, съставяте план. Реорганизирате мислите си около идеята под формата на предложение. Необходимо е да планирате мечтата си. Създаването на тази картина в ума ви ще ви помогне тя да се сбъдне.

Оценявате
Сега е време да оцените плана си. Нека сме сигурни, че това е добър план. Докато оценявате този план, време е истински да го критикувате, за да можете да го защитите пред самите себе си. Защото след като успеете веднъж наистина да убедите себе си, че целта ви си струва, то вие ще можете да се превърнете в упорития човек, който ще я постигне.

Анализирате
След като сте оценили всички аспекти, вие можете да преоцените и проучите своята цел. Това е важно. То ви позволява да разрешите всеки проблем, който откривате по пътя си към целта. Преосмислянето на целта не означава, че сте се провалили. То само означава, че сте умни. Можете да се отдалечите от ситуацията и да погледнете на положението със свеж поглед.

ГИАН или Мудра на знанието

Прилагате
След като реконструирахте целта си, сега е момента да я приложите. Способността ви да обобщите целта си ще ви помогне да не се разсейвате и да сте фокусирани. Обожавам да изпробвам частите от своята цел, в които съм особено добра.

Разбирате
След като сте способни да обобщите плана си, това ще ви помогне да го превърнете в действие. Това ще ви помогне да оформите и предначертаете плана си, за да усетите кой е най-добрият курс. И да трансформирате този план в действие.

Помните
Мислете за картината и за целта в ума си отново и отново. Това ще ви напомня и помага непрестанно да изживявате целта си отново. Така оставате фокусирани, така че да не можете да правите най-честата грешка при визуализиране, сами да препречвате собствения си път.

След като вече имате своя план, време е да се захващате за работа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!