Последни Новини
Палмовото масло води до масово обезлесяване, убива животните и ни разболява
април 27, 2018
Кулинарни изкушения, забавни игри и атрактивни награди раздадоха на Празника на яйцето в Павликени
април 28, 2018
Покажи всички

Отслабване с азиатска диета

 

С азиатска диета слагате край на трудното и полагате основи на нов живот
Трудно е човек да започне отначало, когато години наред се е измъчвал от едни и същи проблеми. Наднорменото тегло често води до емоционален срив и потиснатост, които се задълбочават с времето.

Ето защо проблемът с килограмите никак не е безобиден. Той влияе пряко на здравословното състояние и разболява психиката. Познати са няколко ефективни начини за избавление от този кошмар. Един от тях се нарича азиатска диета.

Сигурни сме, че не бихте могли да я приемете веднага, тъй като по всяка вероятност вече сте опитвали много диети, но без особен успех. Този хранителен режим обаче е по-различен. При него мазнините са в ограничено количество. Те заемат едва 10% от съставеното дневно меню. Няма да стоите гладни, а точно обратното.

Ще се наслаждавате на храната, докато топите мазнини и променяте представите си за света. Сигурни сме, че имате волята. Само малко желание и всичко ще се нареди спрямо вашите представи за щастлив и пълноценен живот.

Азиатска диета дава всичко онова, за което мнозина копнеят

Борба с килограмите водят хора по цял свят. Вие не сте единствен и никога няма да бъдете. Опитайте да се преборите с излишното по себе си, като се отдадете на специален хранителен план. Ще се влюбите в него!

Малко характеристики на диетата

Мазнини: те заемат скромните 10% от приетите калории дневно. Набавят се единствено от полезни източници. Такива са ядките, рибата, много малко олио и семена.

Протеини: те не се пренебрегват от списъка с храни. Под протеини в случая разбираме хапване на риба и след нея консумация на пилешко месо.

Яйцата не са забранени, но и не бива да се приемат редовно. По-добре да бъдат в ограничено количество. Хапват се още тофу и соево мляко.

Фибри: те са трети по важност в тази диета. За да си ги набавите, яжте повече зеленчуци, водорасли, зърнени храни, ядки и семена.

Примерно меню, което да следвате известно време

За закуска: филия пълнозърнест хляб с тофу се поглъща заедно с чаша зелен чай. Приключете с един цитрус по избор.

Обяд: една купичка кафяв ориз с броколи и гъби на пара, една купичка супа мисо, отново чаша зелен чай и един свеж плод, може да е сезонен.

Следобедна закуска: изпийте една чаша соево мляко и изяжте 2 бисквити, но задължително пълнозърнести.

Вечеря: тя е определена за купичка супа мисо, соеви кълнове, риба на пара в комбинация със салата от моркови, цветно зеле, краставица и обичайната чаша зелен чай.

Продължете диетата колкото време сметнете за нужно. Ние ви съветваме да не се отказвате няколко поредни седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!