Последни Новини

Представят в Павликени постиженията на България за 10-годишното и членство в ЕС 

април 25, 2018
Над 4000 гости посреща Павликени на Празника на яйцето
април 26, 2018
Покажи всички

Представят в Павликени постиженията на България за 10-годишното и членство в ЕС 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Постиженията на България за 10-годишното й членство в Европейския съюз и ползите от Българското председателство на Съвета на ЕС представят на концерт в Павликени. Събитието е част от съпътстващата програма за Празника на яйцето, който ще е в събота. Това обяви кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов.
“Музикалното събитие ще е на 27 април от 19,30 часа в парк “Кирил Ракаров” и ще протече под мотото „Европа на гражданите – празник на гражданите“. То е част от програмата с официални изяви, които съпътстват Председателството на България на Съвета на Европейския съюз”, обясни градоначалникът.
Инж.Манолов информира, че на концерта ще има подгряваща група.
“Тя е една от най-новите рок групи в Павликени, която бележи прогрес в последните месеци и има много участия – формацията „Вагабонти“. След тях вокалът на “Тангра” Стенли с неговата група ще изпълнява песни от репертоара на “Тангра”, допълни инж.Емануил Манолов.
По време на концерта, преди и след него, публиката ще бъде запозната с постиженията на България за 10-гоишното й членство в ЕС, както и с ползите от Председателството и какво предстои пред съюза.

снимка-Веселина Ангелова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!