Последни Новини

Утвържденията-начин за постигане на желания

Интересни факти за живота на Хемингуей
март 17, 2018
Психологични трикове, които всеки трябва да знае
март 17, 2018
Покажи всички

Утвържденията-начин за постигане на желания

 

Утвържденията са уникален ключ да постигнете това, което искате – те са директни команди, които активират неподозирани сили. Не подценявайте силата на думите, които използвате в ежедневието. Привличате в живота си това, което мислите и това е отразено в речта ви.

Изберете област от живота си, която се нуждае от лечение… Например да вземем областта на личните отношения. Вероятно носите в сърцето си някаква стара неприязън, от която сте готови да се освободите. Решете как искате да промените тази част от живота си Задайте си въпроса: „Какво ще е, ако тази част от живота ми бъде излекувана?“. В нашия случай вие вероятно искате да се освободите от гнева, да почувствате спокойствие и да простите. Формулирайте кратко изречение в първо лице, което съдържа желания резултат.

При подбора на думите, имайте предвид следното:

1) Нека твърдението ви е в сегашно време, сякаш то се случва сега, в този момент. Силата се крие в настоящето. Затова трябва да кажете: Спокоен съм, а не Ще почувствам спокойствие.

2) Изречението да е положително: Ако кажете Не съм ядосан, подсъзнанието изпуска „не“-то и чува ядосан. Ако някой ви каже „Не мисли за розови слонове“, именно тази представа моментално изниква пред очите ви.

За да избегнете това, перифразирайте твърдението, така че да директно да изразява вашето желание – например: Сега се освобождавам от яда си. Пробвайте усещането. Вече сте оформили твърдението, сега си го кажете няколко пъти. Ако се открили подходящото твърдение, то ще „пасне“. Ще звучи добре (ако бъде добро, ще се сбъдне). Ако нещо не достига на твърдението, можете да го „настроите“ чрез промяна на една-две думи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!