Последни Новини

Свищовски студенти с призово класиране в национално състезание по финансов анализ и оценяване

Светът на Душата
март 6, 2018
Полк.доц.д-р Невена Атанасова-Кръстева: В НАТО обсъждаме политики за равнопоставеност на половете
март 7, 2018
Покажи всички

Свищовски студенти с призово класиране в национално състезание по финансов анализ и оценяване

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Студенти от Стопанската академия „Д.А.Ценов” в Свищов завоюваха призово класиране в национално състезание по финансов анализ и оценяване.
Преди броени дни пък пред възпитаници на висшето учебно заведение в крайдунавския град от специалност „Бизнес информатика“ представиха възможности за стаж. Предложението е на една от най-бързо развиващите се софтуерни компании в България. Към настоящия момент в холдинга работят 280 души, в по-голямата си част програмисти, а фирмата има офиси в 7 града в България, а също и в Сърбия. Нейна основна цел е непрекъснато да привлича нови и перспективни кадри за обучение и работа, като в тази насока е и провежданата вече 5 години стажантска програма, целяща да привлече студенти завършващи обучението си в компютърни специалности.
Разяснено бе, че стажантската програма има периодичен характер и се провежда неколкократно през календарната година. На студентите бе презентирана възможността да участват в стажантската програма, стартираща на 12 март като срокът за кандидатстване е в периода 1 – 5 март.
Стажът с одобрените кандидати се осъществява на 2 фази. Първият етап с продължителност 3 месеца, а вторият-6 месеца.

Снимка-Стопанска академия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!