Последни Новини

Велико Търново привлече интереса на туроператорите на борсата Ваканция & Спа Експо 2018

Весела вечер с група „Веселие” в „Клуб Седем”
февруари 18, 2018
Полезни занимания за намаляване на тревожността
февруари 18, 2018
Покажи всички

Велико Търново привлече интереса на туроператорите на борсата Ваканция & Спа Експо 2018

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Велко Търново привлече интереса на туроператори от страната и чужбина по време на Международната туристическа борса Ваканция&СПА Експо 2018, която се проведе от 14 до 16 февруари в София. На изложението Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ успешно представи културно-историческите забележителности, атракции, туристически маршрути и разнообразните арт събития в Старата столица. Сключени са над 20 договора с туроператори и турагенти за новия сезон, съобщи управителя на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов. Голяма част от тях са с нови български и чуждестранни партньори, предлагащи групови и индивидуални туристически пакети.
Голям интерес представителите на туристическия бранш и посетителите на изложението в Интер Експо център София са проявили към новооткрития парк на миниатюрите „Търновград-духъът на хилядолетна България“, предстоящото издание на фестивала „Сцена на вековете“ на крепостта Царевец, Археологически резерват Никополис ад Иструм, средновековните паметници във Велико Търново и забележителностите в Арбанаси. На борсата са представени и новите рекламни материали за Велико Търново, както и предстоящото Международно изложение „Културен туризъм“, което ще е проведе от 19 до 21 април т.г. в обновен формат в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ и ще е в контекста на 2018-Европейската година на културното наследство.
За своята успешна и активна дейност на борсата в София Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ получи специална награда за успешно популяризиране на туризма от специализираното списание „Туризъм и отдих“.
В следващите две седмици „Царевград Търнов“ ще представи Велико Търново на две туристически борси в чужбина. От 22 до 25 февруари туристическият потенциал на старата столица ще бъде промотиран на Международното туристическо изложение TTR в Букурещ, Румъния, а от 1 до 4 март Общинската туристическа агенция ще участва в международната туристическа борса TAZAS 2018 в унгарската столица Будапеща.

снимки-Общинска туристическа агенция “Царевград Търнов”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!