Последни Новини

Велико Търново с награда за успешно популяризиране на туризма

Хранене по време на пости
февруари 15, 2018
Учители от Свищов участваха в работна среща по екопроект във Финландия
февруари 16, 2018
Покажи всички

Велико Търново с награда за успешно популяризиране на туризма

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Велко Търново получи специална награда за успешно популяризиране на туризма на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018. Призът се дава ежегодно в рамките на изложението от специализираното списание „Туризъм и отдих“. Наградата бе връчена на управителя на Общинската туристическа агенция Борислав Йорданов на официална церемоня от доц.д-р Соня Алексиева.
„Това е признание за нашите усилия да популяризираме  и наложим Велико Търново като най-добрата целогодишна дестинация за културен туризъм в България“,подчерта Борислав  Йорданов при получаване на наградата и покани присъстващите на церемонията на 15-та Международна туристическа борса „Културен туризъм“, която ще се проведе в старата столица от 19до 21 април т.г.
На ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2018 в столицата  Общинката туристическа агенция „Царевград Търънов“ представя болярския град на  щанд от 35 кв.м., атрактивно съчетаващ културно-историческите забележителности и новите туристически маршрути и атракции в града и околностите му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!