Последни Новини

Ученици организират благотворителен бал за набиране на средства за болно момиче от Търново

Плеяда от известни личности гостуват в „Клуб Седем” във Велико Търново
февруари 7, 2018
Скулптури от шоколад от по 130 килограма показаха във Велико Търново
февруари 8, 2018
Покажи всички

Ученици организират благотворителен бал за набиране на средства за болно момиче от Търново

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Благотворителен бал в подкрепа на 14-годишната великотърновка Никол Георгиева, която страда от коварното заболяване Сарком на Юинг, организират от Градския ученически парламент в старата столица. Проявата се организира съвместно с клуб “Интеракт”и Община Велико Търново. Балът е насрочен за 15 март от 19 часа и ще се проведе в зала “Царевец” на хотел “Премиер” в града.
700 000 лева са необходими за спешна операция на великотърновката във Франция през март, като до момента са събрани само половината от парите.
“Събитието ще бъде под формата на коктейл с търг на картини, благотворителен базар и музикална програма”, разказа председателят на Градския ученически парламент Савина Иванова. Желаещите да подкрепят лечението на ученичката от Професионалната гимназия по туризъм, ще могат да закупят куверти с цена от 20 лева, като поканите се заявяват до 23 февруари на телефон 0884 95 46 33- Савина Иванова. Няколко художници ще дарят безвъзмездно за каузата свои картини, които ще бъдат разиграни на търг по време на бала, а ръчно изработени бижута и сувенири ще се продават отново с благотворителна цел за набиране средства за Никол. Организаторите обмислят да бъде поставена и урна за дарения в залата.
В концертната програма ще се включат популярната Маги Джанаварова, великотърновката Ива Ангеличева и флейтистката от Добрич Мелиса Раифова.
“Благотворителната проява ще премине под мотото “Деца помагат на деца”, сподели още Савина Иванова, която е десетокласничка в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия във Велико Търново.
Дарителската сметка на Никол Йорданова Георгиева е:
IBAN : BG46 UNCR 7000 1523 0967 34
BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк : UNCRBGSF.
Град Велико Търново
PayPal- nadq_2009@abv.bg

снимка-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!