Последни Новини

Ученик предостави своя рисунка за благотворителен търг на пожарната 

Снежана Стефанова, учител по туризъм и туроператор: Има недостиг на професионалисти в туристическия бранш
януари 29, 2018
Древна тибетска рецепта за всякакви болести
януари 30, 2018
Покажи всички

Ученик предостави своя рисунка за благотворителен търг на пожарната 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

18-годишният ученик Съби Събев от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „А.Попов” във Велико Търново е предоставил рисунка, която да участва в благотворителен търг.Със събраните средства ще бъдат подпомогнати деца на загинали в системата на МВР.Картината е била отличена в Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата”   в Двореца на децата,а наградата е връчена лично от главния комисар на Националната пожарна Никола Николов.
Младият художник благородно е дал своето съгласие  рисунката му вземе участие в благотворителен търг по време на официалната церемонията на Националния конкурс „Пожарникар на годината”.Самият търг предстои тепърва.
„Съби рисува прекрасно,а въпросната картина е акварел.Той учи интериорен дизайн и миналата година спечели и златен медал за компютърна графика. Нашето училище е почти единствено,от което големи деца участват в кампаниите на МВР и това ни прави горди”, сподели преподавателката по изобразително изкуство на момчето Даниела Петрова.
Тя каза още,че в семейството на момчето няма служители на МВР,но въпреки това той е нарисувал прекрасна творба която търгът си струва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!