Последни Новини

Туроператори глезят клиентите си с награди, сувенири и примамливи дестинации

Габровец открива тънкостите на гайтана чрез “промишлен шпионаж”
януари 25, 2018
Доброволка връща отпаднали деца в училище
януари 25, 2018
Покажи всички

Туроператори глезят клиентите си с награди, сувенири и примамливи дестинации

„Евротурс-ВТ” разигра томбола и зарадва късметлии с 10 екскурзии и 10 туристически аксесоара

 

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

 

Известната туроператорска фирма „Евротурс-ВТ” за седма поредна година покани редовните си клиенти и бизнеспартньори, за да обяви официално новите програми за тази година.

„От 18 години сме в туристическия бранш. Стараем се да изненадваме клиентите си с интересни и уникални дестинации, както в чужбина, така и в България. За тази година сме подготвили 120 програми”, обясни собственичката на „Евротурс-ВТ” Снежана Стефанова.

По време на стилно парти с почерпка и музикална програма, бе разиграна томбола със раздадени на пътуващи сувенири със здравословни продукти, всеки от които е с уникален номер. Късметлии спечелиха 10 екскурзии и 10 предметни награди сред които куфар, пътна чанта, термос, токайско вино, енциклопедия „Всичко за виното” и др. Най-голямата екскурзия, която се падна като подарък е до Виена и Будапеща.

„Имаме маршрути до по-малко известни, но много атрактивни кътчета в България като например „Изворите на река Арда”. Покриваме всички Балкански държави, както и част от Западна Европа. Организираме почивки в Турция, Гърция и България”, изброява Снежана Стефанова.

Тя допълни, че е помислено за интересни варианти за минипочивки в съчетание например с отмора в Сандански и един ден плаж в Гърция. Друго предложение е обиколка на Родопите с две нощувки на Пампорово, две в Златоград и един ден плаж в Гърция.

„Имаме и рубрики, свързани с културния календар на България, който представя традиции, обичаи, фестивали. Традиционно всяка година стартираме с кукерските празници в Перник, след това посещаваме празника на греяната ракия и сланината в Априлци, празника на яйцето в Павликени през май, на Еленския бут в Елена през октомври и т.н.”, споделя Стефанова.

 

Снимки-Веселина Ангелова

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!