Последни Новини

Седмият рожден ден на денс клуб UN BESO в Търново  събра салса танцьори от цялата страна

Над 40 фирми пожелаха да се включат в Задруга за чиста храна
януари 21, 2018
Търновец е изявен експерт по финансов софтуер в Лондон
януари 22, 2018
Покажи всички

Седмият рожден ден на денс клуб UN BESO в Търново  събра салса танцьори от цялата страна

Стъклени пантофки и бижутата от затопено стъкло получиха като подарък за празника си инструктурките Ваня Гьошева, Дарина  и Иглика от своите ученици

ВЕСЕЛИНА АНГЕЛОВА

Седмият рожден ден отпразнува танцовата школа  „ UN BESO ART & DANCE „  във Велико Търново.Пищното парти събра стотици танцьори от 15 от най-големите школи по латино танци в цялата страна.
Празникът започна с концерт на децата, които танцуват в школата. В събота през деня инструктурките Дарина Георгиева, Ваня Гьошева и Иглика Иванова подариха на своите гости и ученици безплатни уроци по танци, а вечерта и шоу спектакъл със специално подготвени хореографии. На сцената излязоха танцьори – приятели на рождениците от школите Salsa con Miguel от София, Latino friend от Враца, Мата и Венци Джореви, които нажежиха атмосферата със своето танго, Полина, Радина, Вероника, Мария и Никол, които също са започнали да танцуват в търновската школа и малчуганите на UN BESO, които обраха овациите на всички присъстващи и се превърнаха в кулминацията на вечерта.
Стъклени пантофки и бижутата от затопено стъкло получиха като подарък за празника си Ваня Гьошева, Дарина  и Иглика от своите ученици. Статуетките и колиетата са изработени от Велина Сталева, която е докторант във Факултета по изобразително изкуство във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.
Денсклубът UN BESO е създаден от трите грации през 2011 г. За изминалите седем години трите успяха да утвърдят школата си като най-големия салса клуб във Велико Търново, място за забавление и социални контакти. Хиляди търновци посежават уроците им салса, бачата, меренге, кизомба, ча-ча-ча, български народни танци и зумба. От 2014 г. в клуба има и занимания по балет за деца.
UN BESO станаха част от историята на Велико Търново и с първия танц във въздуха върху фасадата на общината. Те са организатори и на пъстрия латино фестивал UN BESO fiesta, който стартира през 2013 г. За седем години през школата са преминали над 1000 души, които са заразени с любовта към латино музиката, активния живот и хармонията между духа и тялото.

Снимки-UN BESO

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено от копиране !!